Numpadsiz klavye alıp ayrı numpad almak mantıklı mı?

Makaleler
1
Satılan klavyelerin çoğu numpadsiz ancak bana numpad gerekiyor. Bütçem yüksek olmadığı için rakiplerine göre daha kalitesiz numpadli klavyeler yerine numpadsiz bir klavye alıp ayrı Bluetooth ile bağlanan numpadlerden alsam mantıklı olur mu? Kullanan varsa herhangi bir problem yaşıyor mu?

E
Satılan klavyelerin çoğu numpadsiz ancak bana numpad gerekiyor. Bütçem yüksek olmadığı için rakiplerine göre daha kalitesiz numpadli klavyeler yerine numpadsiz bir klavye alıp ayrı Bluetooth ile bağlanan numpadlerden alsam mantıklı olur mu? Kullanan varsa herhangi bir problem yaşıyor mu?
Evet, sorun olmaz.

Bütçeniz nedir hocam? İllaki kaliteli tam boyut klavye vardır.
Hocam 1500-2000 arası ama Türkçe tuş dizilimi ve blue switch değil de sessiz bir switch istediğim için seçenekler daralıyor. Normalde bunu alacaktım Havit Gamenote Kb885l Rgb Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz - Fiyatı, Yorumları ama tuş dizilimi ingilizce yani virgül kısmı enterın üstündeki tuşa denk geliyormuş o yüzden vazgeçtim. Rampage Kb-r86 Umbra Beyaz Rainbow Red Switch Full Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Türkçe - Fiyatı, Yorumları o yüzden bu ve Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri bu klavye arasında kaldım. Hem marka hem kablosuz olması hem de daha iyi switchleriyle Aula önde ama diğer klavyede de numpad var.

İkinci ele yönelin hocam, temiz bulursanız iyi olur.
model öneriniz var mı?

E

Evet, sorun olmaz.
Siz kullanıyor musunuz?

Yani aslında çok da az değil hocam. F87 Pro bütçenin en iyisi zaten numpad çok büyük sorun değilse alınır.
Hocam o bütçede bence de en iyisi o ama numpad çok lazım olan bişey, sık sık değil ama lazım oldu mu olan bişey diyeyim. O yüzden daha iyi Aula + ayrı bir bluetooth numpad mi yoksa dümdüz Rampage veya Gamenote KB885L mi arada kaldım. Siz ne yapardınız?

Hocam 1500-2000 arası ama Türkçe tuş dizilimi ve blue switch değil de sessiz bir switch istediğim için seçenekler daralıyor. Normalde bunu alacaktım Havit Gamenote Kb885l Rgb Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz - Fiyatı, Yorumları ama tuş dizilimi ingilizce yani virgül kısmı enterın üstündeki tuşa denk geliyormuş o yüzden vazgeçtim. Rampage Kb-r86 Umbra Beyaz Rainbow Red Switch Full Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavyesi Türkçe - Fiyatı, Yorumları o yüzden bu ve Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri bu klavye arasında kaldım. Hem marka hem kablosuz olması hem de daha iyi switchleriyle Aula önde ama diğer klavyede de numpad var.

model öneriniz var mı?

Siz kullanıyor musunuz?
F87 PRO alın.

Hocam o bütçede bence de en iyisi o ama numpad çok lazım olan bir şey, sık sık değil ama lazım oldu mu olan bir şey diyeyim. O yüzden daha iyi Aula + ayrı bir Bluetooth numpad mi yoksa dümdüz Rampage veya Gamenote KB885l mi arada kaldım. Siz ne yapardınız?

Bence Aula + ayrı bir Bluetooth numpad hocam. Diğer klavyelerin ömrü ne kadar olur bilinmez. Kaliteleri de çok belli değil.

Bence Aula + ayrı bir Bluetooth numpad hocam. Diğer klavyelerin ömrü ne kadar olur bilinmez. Kaliteleri de çok belli değil.
Peki sizce Havit ile çok fark var mıdır? Son 2 klavyem Havitti memnundum ve arada neredeyse 2 katı fark var. Değer mi dersiniz? Aula markasının adını çok duydum ama kalitesini tam bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı