Numpadsiz klavye alıp ayrı numpad almak mantıklı mı?

Peki sizce Havit ile çok fark var mıdır? Son 2 klavyem havitti memnundum ve arada neredeyse 2 katı fark var. Değer mi dersiniz? Aula markasının adını çok duydum ama kalitesini tam bilmiyorum.

O fiyata çıkmak istemiyorsanız alınabilir hocam. Ben Havit'in sadece kulaklığını kullandım ama iyiydi. Klavyesini bilmiyorum ama bir arkadaş memnun kalmış. Havit Gamenote KB885l alınır mı?

O fiyata çıkmak istemiyorsanız alınabilir hocam. Ben Havit'in sadece kulaklığını kullandım ama iyiydi. Klavyesini bilmiyorum ama bir arkadaş memnun kalmış. Havit Gamenote KB885l alınır mı?
Hocam peki bu klavye hakkında bilginiz var mı? Hawk Gaming Chair HK258 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Kırmızı Haki Full Türkçe Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları hem kablosuz hem ses kısma açma topu var hem de numpadli o yüzden bir ilgimi çekti

Hocam peki bu klavye hakkında bilginiz var mı? Hawk Gaming Chair HK258 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Kırmızı Haki Full Türkçe Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları hem kablosuz hem ses kısma açma topu var hem de numpadli o yüzden bir ilgimi çekti
membran olduğunu yeni gördüm yanlış oldu kusura bakmayın

Son olarak sizce ingilizce klavyede virgülün yerinin farklı olmasına ve küçük entera alışmak çok mu zor olur?

Hocam peki bu klavye hakkında bilginiz var mı? Hawk Gaming Chair HK258 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Kırmızı Haki Full Türkçe Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları hem kablosuz hem ses kısma açma topu var hem de numpadli o yüzden bir ilgimi çekti.

Membran olduğunu yeni gördüm yanlış oldu kusura bakmayın.

Bilgim yok hocam maalesef.

Son olarak sizce İngilizce klavyede virgülün yerinin farklı olmasına ve küçük entera alışmak çok mu zor olur?

Hocam zaten Windows'tan Türkçe olarak ayarlandığı için siz Türkçe klavye gibi kullanıyorsunuz yani tuş yerleri aynı oluyor. Dilerseniz üstüne sticker tarzı Ğ, Ü gibi harfleri yapıştırıp kullanırsınız veya zamanla alışırsınız.

Son düzenleme:

membran olduğunu yeni gördüm yanlış oldu kusura bakmayın

Son olarak sizce ingilizce klavyede virgülün yerinin farklı olmasına ve küçük entera alışmak çok mu zor olur?
Aula F87 Pro alın geçin, zor değil ben 3 günde alıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı