- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, yabancı haber sitesinde geziyordum diğer taraftan da bilgisayarda oyunun başlamasını bekliyordum. Sonra oyun başladı, ben telefonun ekranı açık bir şekilde yatağa bıraktım. Sonrasında telefonu elime aldığımda nutaku.net isimli adult oyun platformu gibi bir şey açıktı, kapattım. Telefona girdim baktım bir şey inmiş, tıkladım, o siteden oyun inmiş. Girdim, 1-2 dk ne olduğunu anlamaya çalışıp sildim.
Ben bu site zararlı mı bilmiyorum. İnternette baktım, kimisi güvenli alışveriş yaptım falan filan diyor kimisi virüs falan yayıyor diyor. Kaspersky mobil sürümü ile telefonu tarattım, 10 tane karantinaya Chrome download dosyasından trojan buldu, ben de hepsini sildim ama içim rahat etmiyor.
Neler yapabilirim? Bütün birikimim falan mobil bankacılik uygulamasında ve kripto hesabıma falan erisirlerse benim için sorun olur. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Ben bu site zararlı mı bilmiyorum. İnternette baktım, kimisi güvenli alışveriş yaptım falan filan diyor kimisi virüs falan yayıyor diyor. Kaspersky mobil sürümü ile telefonu tarattım, 10 tane karantinaya Chrome download dosyasından trojan buldu, ben de hepsini sildim ama içim rahat etmiyor.
Neler yapabilirim? Bütün birikimim falan mobil bankacılik uygulamasında ve kripto hesabıma falan erisirlerse benim için sorun olur. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: