Nutrade markası nasıldır?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Gainer suplementi almak için gezinirken denk geldim internette bulduğum az yorumlarda iyi olduğu söyleniyor ama şimdiye kadar ben duymadım deneyenler var ise almaya değer mi yoksa mysuplementten ya da big joy mu almak daha mantıklı? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainer olarak MySupplement kullanıyorum BigJoy'un alt markası zaten, gayet güzel bu zamana kadar karın ağrısı mide bulantısı vb. hiç bir sıkıntı yapmadı. Açıkçası Nutrade markasını bende hiç duymadım.

Gainer suplementi almak için gezinirken denk geldim internette bulduğum az yorumlarda iyi olduğu söyleniyor ama şimdiye kadar ben duymadım deneyenler var ise almaya değer mi yoksa mysuplementten ya da big joy mu almak daha mantıklı? Teşekkürler şimdiden.
Nutrade gayet iyi ve sağlam bir marka. Gainerı yulaf unu ve amilopektin içeriyor. Eklenilecek en kaliteli karb kaynaklarıdır. Marka hakkındabilgi almak için markaya ulaşabilirsiniz de.Analiz raporları, hammadde satıcılarıyla vs. geri dönüş yapacaktır.

Nutrade sağlam marka hammaddeyi volac (bigjoy, mysupplement ve supplemetlercom da volactan alıyor), fonterra ve carbery(optipep) gibi sağlam firmalardan alıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı