Nutrade markası nasıldır?

Bir süredir kullanıyorum. Volac ham madde kullanıyolar. Aromaları da güzel. Hatta gece 11'de sitelerinde yazmalarına rağmen SKT'si yakın bir protein sipariş ettim gece 11'de sipariş sonrası aradılar isterseniz iptal edelim mağdur olmayın vs. dediler. Bence gayet ilgililer. Eski bir firma sadece reklam yapıp ürün fiyatlarını kullanıcıya yıkmıyorlar. Analiz belgeleri de her aroma için ayrı ayrı mevcut.

Bir süredir kullanıyorum. Volac ham madde kullanıyolar. Aromaları da güzel. Hatta gece 11'de sitelerinde yazmalarına rağmen SKT'si yakın bir protein sipariş ettim gece 11'de sipariş sonrası aradılar isterseniz iptal edelim mağdur olmayın vs. dediler. Bence gayet ilgililer. Eski bir firma sadece reklam yapıp ürün fiyatlarını kullanıcıya yıkmıyorlar. Analiz belgeleri de her aroma için ayrı ayrı mevcut.

Bende gainer söyledim. Kargo takipte oluşan sorun için beni arayıp ilgilendiler, her şeyi anlattılar, açıkladılar. Çok ilgililer.

Bu firmadan yaklaşık 6-7 ay önce Çilek Aromalı Gainer aldım ve tadı mükemmeldi. Almadan önce 3 farklı foruma yazdım ve bilgi aldım marka hakkında. Yetmedi, sonrasında Arda Build'e instagram üzerinden yazıp markayı sordum. Markanın eski ve kaliteli bir marka olduğunu, içerisinde bulunan malzemelerin kaliteli olduğunu söyledi. Öyle olunca aldım ürünü, kullandım ve çok memnun kaldım.

Ayrıyeten müşteri hizmetleri de aşırı ilgili. Ürün iadesi, değişimi ve ürün desteği konusunda mükemmeller. Kesinlikle bu markayı tavsiye ederim.

Bende gainer söyledim. Kargo takipte oluşan sorun için beni arayıp ilgilendiler, her şeyi anlattılar, açıkladılar. Çok ilgililer.

Kargo konusunda bende sıkıntı yaşadım ama tamamen kargo firmasından kaynaklı. Ürünün kutusu kargo sırasında biraz ıslanmıştı. Kargo çalışanı beni arayıp ürünün kutusunun ıslandığını ama yine de teslim almak zorunda olduğumu söyledi. Aksi takdirde ürün ben gidip alana kadar dağıtım merkezinde kalacakmış.

Öyle olunca ben de Nutrade'i aradım ve konuyu anlattım. Konuşan arkadaş çok bilgili ve ilgiliydi. Ürünü o şekilde almamamı ve bana ürünün yenisini anında yeniden kargolayacaklarını söylediler ama ben yine de ürünü aldım, içindeki ürünün zarar görmediğini düşünerek. Ürünle alakalı bir sorun da yaşamadım kargo sırasında ıslanmasından dolayı.

Bu firmadan yaklaşık 6-7 ay önce Çilek Aromalı Gainer aldım ve tadı mükemmeldi. Almadan önce 3 farklı foruma yazdım ve bilgi aldım marka hakkında. Yetmedi, sonrasında Arda Build'e Instagram üzerinden yazıp markayı sordum. Markanın eski ve kaliteli bir marka olduğunu, içerisinde bulunan malzemelerin kaliteli olduğunu söyledi. Öyle olunca aldım ürünü, kullandım ve çok memnun kaldım.

Ayrıyeten müşteri hizmetleri de aşırı ilgili. Ürün iadesi, değişimi ve ürün desteği konusunda mükemmeller. Kesinlikle bu markayı tavsiye ederim.

Hocam ben çilekli alacaktım ama kalmamıştı çikolata aromalı Gainer sipariş ettim. Markanın eski olduğunu bende duydum ama neredeyse hiç kötü yorum okumadım neredeyse.

Hocam ben çilekli alacaktım ama kalmamıştı çikolata aromalı Gainer sipariş ettim. Markanın eski olduğunu bende duydum ama neredeyse hiç kötü yorum okumadım neredeyse.

Ben de başta çikolatalı alacaktım ama stokta kalmamıştı, mecburen çilek aromalı aldım. Çileklinin tadı güzeldi ama çikolatalı nasıldır bilemem. Ben de daha önce hiç marka hakkında kötü yorum görmedim.

Ben de başta çikolatalı alacaktım ama stokta kalmamıştı, mecburen çilek aromalı aldım. Çileklinin tadı güzeldi ama çikolatalı nasıldır bilemem. Ben de daha önce hiç marka hakkında kötü yorum görmedim.

Gainer harici hangi ürünleri kullandınız Nutrade'de ve Nutrade Gainer harici Gainer kullandınız mı hocam?

Her ürünü kaliteli diyebilirim. Gainer da kullandım protein de preworkout da. Hepsinin ayrı ayrı top segment diyebilirim. Preworkout'u diğer firmalara göre içeriği çok daha kuvvetli. Çoğu firmada hissetmediğim etkiyi bu preworkoutta hissettim. Nutrade gainer diğer firmaların önünde diyebilirim. İçerisinde eklenmiş şeker yok. Yulafunu ana karbonhidrat kaynağı zaten. Protein değeri hem yulaf unundan hem de eklenmiş CFM protein tozundan geliyor. Değerleri gayet yeterli. Tek sıkıntı olarak göreceğim kısım yulafunu biraz parçalı olduğu için shaker içinde dibe çokmuş halde görebilirsin. Bitirdikten sonra biraz su ekleyip dibindeki kalanı içebilirsin ama.

Gainer harici hangi ürünleri kullandınız Nutrade'de ve Nutrade Gainer harici Gainer kullandınız mı hocam?

Gainer harici bir ürün kullanmadım. Sadece Gainere ek olarak, Kingsize Nutrition marka çikolatalı pirinç pudingi kullandım ama tadı berbattı. Zaten 5-6 kere yaptıktan sonra bir daha yapmadan kutuyu kaldırdım dolaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı