Nutrade mass gainer alınır mı?

Daha fazla  
Bir çoğunuzun bildiği üzere kreatin konusunda kimisi saç dökmez der kimisi genetiğinde varsa ileride dökebilir tarzında şeyler söyler ama ben yine de içeriğinde kreatin içermeyen bir gainer kullanmak istiyorum. Forumda gezerken bu markanın önerildiğini gördüm, internette de hakkında çok fazla kötü yorum görmedim. Sizin öneriniz nedir, bu marka gainer kullanılır mı?

Aşağıda sitenin linkini bıraktım ama bu site firmanın gerçek sitesi mi? Yanlış bir yerden almayalım da.

Son düzenleme:
Bu markanın gainierinin glisemik indeksi düşük yulafunu var diğer gainerlarda maltodekstrin var hızlı emilir bunlar şeker hastaları için aklınızda olsun normalde de kullanabilirisiniz tabii ki.

Bu markanın gainierinin glisemik indeksi düşük yulafunu var diğer gainerlarda maltodekstrin var hızlı emilir bunlar şeker hastaları için aklınızda olsun normalde de kullanabilirisiniz tabii ki.

Hocam yani glisemik indeksinin düşük olması ve yulaf unu kullanılması iyi bir şey mi o zaman Nutrade için?

Bir de son kısmı anlayamadım, şeker hastaları için olan kısmı.

hocam kan şekeriniz yükselmiyor hızlıca günlük karbı alırsınız ama antrenmandan sonra yüksek glisemik indeksli (pirinç unu) vb. glikojen depolarını hızlıca doldurur bu hızlı doldurmaz yavaş salınım yapar insülin salgılatmaz yani

hocam kan şekeriniz yükselmiyor hızlıca günlük karbı alırsınız ama antrenmandan sonra yüksek glisemik indeksli (pirinç unu) vb. glikojen depolarını hızlıca doldurur bu hızlı doldurmaz yavaş salınım yapar insülin salgılatmaz yani

İyi diyorsunuz yani bu marka değil mi, kullanılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı