Oakenshield
Hectopat
Bilmediğiniz marka ve galiba çocuklar için. Almayın ne olur nolmaz.Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir ürün var da arkadaşım almış. İcemediği için bana vermek istedi. Bende spor yapıyorum acaba içsem mi? Faydası olur mu? Ya da zararı olur mu?
Bir 50-60 tane var galiba.
Ayrıca içerisinde katkı maddeleri olabilir ki aroma verici var.Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir ürün var da arkadaşım almış. İcemediği için bana vermek istedi. Bende spor yapıyorum acaba içsem mi? Faydası olur mu? Ya da zararı olur mu?
Bir 50-60 tane var galiba.
Şaka yapmıyorsunuz demiŞifadır için. İçinde "Nutri" geçen her şey şifadır kanımca. Su gibi lıkır lıkır içmek dahi sorun yaratmayacaktır. Sporcu adam zaten yakar onları.
Hayır ciddiyim. Günde 2 tane iç hatta.Şaka yapmıyorsunuz demi![]()
Fakat protein ve lif olması ilgimi çekti. Spor da yapıyorum.Bilmediğiniz marka ve galiba çocuklar için. Almayın ne olur nolmaz.
Ayrıca içerisinde katkı maddeleri olabilir ki aroma verici var.
Bu ürünü biliyor musunuz? Yoksa sadece Nutri yazıyor diye mi öyle dedinizHayır ciddiyim. Günde 2 tane iç hatta.
Hayır dostum biliyorum Nutri ile alakası yok sana ne diyorum süt niyetine iç. Hatta protein tozu kullanıyorsan ya da gainer yapıyorsan onla karıştır. Mükemmel bir güç iksiri olur ama 1-2 gün karşı cinsle görüşmeFakat protein ve lif olması ilgimi çekti. Spor da yapıyorum.
Bu
Bu ürünü biliyor musunuz? Yoksa sadece Nutri yazıyor diye mi öyle dediniz
oo süper o halde içeyimHayır dostum biliyorum Nutri ile alakası yok sana ne diyorum süt niyetine iç. Hatta protein tozu kullanıyorsan ya da gainer yapıyorsan onla karıştır. Mükemmel bir güç iksiri olur ama 1-2 gün karşı cinsle görüşme![]()
Tamamen yaşan herşeyin fazlası zarar ayrıca içinde aroma vericiler var ne yalan konusuyorsun karsı tarafa.Şifadır için. İçinde "Nutri" geçen her şey şifadır kanımca. Su gibi lıkır lıkır içmek dahi sorun yaratmayacaktır. Sporcu adam zaten yakar onları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.