Nutriking markası güvenilir mi?

Hocam 2kg olan versiyonunu 1799 TL'ye satıyor şu an aynı marka. 1kglik versiyonu 980 TL'den indirimle 333 TL'ye düşmüş. Yorumları ne kadar gerçektir bilmem ama olumlu. WPC 70 kullandıklarını beyan ediyorlar, sizce alınır mı? 2 kg olan için diğer markaların tahmini WPC 80 ve/veya 90 kullandıklarını varsayarsak normal gibi ama 1 kg versiyonunda nasıl o düzeyde bir indirim yapmışlar insan şaşırıyor açıkçası. Şunu belirteyim: Şeker ve yağ oranı diğer markalara göre bayağı fazla.

Alınmaz, WPC 70 bile kullanmıyorlardır Allah bilir. Ham madde bilgisi vermeyen yerden ürün alınmaz.

Hocam 2kg olan versiyonunu 1799 TL'ye satıyor şu an aynı marka. 1kg lik versiyonu 980 TL'den indirimle 333 TL'ye düşmüş. Yorumları ne kadar gerçektir bilmem ama olumlu. WPC 70 kullandıklarını beyan ediyorlar, sizce alınır mı? 2 kg olan için diğer markaların tahmini Wpc 80 ve/veya 90 kullandıklarını varsayarsak normal gibi ama 1 kg versiyonunda nasıl o düzeyde bir indirim yapmışlar insan şaşırıyor açıkçası. Şunu belirteyim: Şeker ve yağ oranı diğer markalara göre baya fazla
şeker oranları fazla olması normal onlar her türlü fazla olur zaten. Hocam çok düz bir mantık kurun hatta gidin şehrinizdeki supplementler mağazasına gidin çoğu şehirde var bunun ham maddeleri ne kadar diye. Minimum ham maddesi 2 kiloluk wheyin 800 tl dir bunun daha aromaları var kutu masrafları var. Var da var yani hiç bir insan evladı iyi bir hammadde kullanıp da 1 kiloluk wheyi 333 tl ye satamaz. Sağlıkla oynamaya gerek yok bunu alcağınıza kiloluk pirinç alın en azından içinde ne olduğunu bilirsiniz.

Reis anlatmaya çalıştığım şey bunların hammaddesinin belli bir fiyatı var sen o fiyat altına satıyor isen ya hammadden o değildir yada tarihi geçmiş saçma salak hammaddeler kullanıyorsundur. Protein tozu alıcak paran yok ise o paranı sakla tavuğunu al normal olarak ye. Şuan piyasada alınabilecek kaliteli ve bütçe dostu olarak ssn var,supplementler.com un kendi tozları var. Bunlar yıllardır piyasada olan markalar. BPN gibi saçma sapan markalardan ürün alma. Ama sen anladığım kadarıyla aklına takmışsın ve alıcaksın sonuç göremeyince maalesef sende anlarsın artık.

Hocam peki BPN markasının ki alınır mı sizce? 51,8 gram mı ne öyle bir protein oranı çıkmıştı gıda Dedektifi'nin analizinde. WPC 60 kullandıklarını beyan ediyorlar, şeker oranı vb. fazla olduğu için ucuz olduğunu ve kullanıcıya en F/P ürünü sunmak istediklerini söylüyor marka. Ben en ucuz yoldan gerçek bir protein kaynağı aradığım için bakıyorum. Gerçek olduğunu bilsem Nutriking'in 4kg olanını alacağım ama 1000 liraya 1 kg geliyor zar zor zaten bilindik markalarda :D

Hocam bana analiz sonuçlarını attılar, normal yani. Bilemedim, hay böyle ekonominin🥺

BPN de alınmaz o da merdiven altı Allah bilir, Max bütçen nedir?

1709215593819.png

2 kilosu 500 liraymış :D şaka gibi sağlıkla oynanmaz.

Reis anlatmaya çalıştığım şey bunların hammaddesinin belli bir fiyatı var sen o fiyat altına satıyor isen ya hammadden o değildir ya da tarihi geçmiş saçma salak hammaddeler kullanıyorsundur. Protein tozu alacak paran yok ise o paranı sakla tavuğunu al normal olarak ye. Şu an piyasada alınabilecek kaliteli ve bütçe dostu olarak SSN var,supplementler.com un kendi tozları var. Bunlar yıllardır piyasada olan markalar. BPN gibi saçma sapan markalardan ürün alma. Ama sen anladığım kadarıyla aklına takmışsın ve alacaksın sonuç göremeyince maalesef sende anlarsın artık.

Almadım zaten hocam. Bunları almak yerine tavuk ve lor peyniri almak daha mantıklı tabii. Ama umut işte ucuza güzel bir kaynak bulmak. Almıyorum merak etmeyin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı