Nuuvem'den 80 liraya GTA V alınır mı?

Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım da kesinleştirmek için soruyorum, oyunu paypal ile brezilya yeni cinsinden ve proxy ye gerek kalmadan alıp, 24 martta kodun mail yoluyla gelmesini mi bekliyoruz? Sıkıntı olabilecek herhangi bir durumla karşılaşabilir miyiz? Mesela online oynama veya dil ile alakalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence riske girmeyin 10 TL daha fazla verin GMG'den alın. Hemde kesinlikle güvenilir bir site.

Detaya girmek istemiyorum ama Nuuvem uzun zamandır var ve daha önce sorun çıkıldığınıda görmedim. Konu sahibi ne istiyorsa yapsın diyecek bir şey yok.

Ben gene de bir sorun olursa destek almamın daha rahat olacağı GMG'den almayı düşünüyorum.

Daha şimdi 77.69TL'ye aldım. Hiç bir sorun olmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Her söylenen lafa inanıp 90tl vermenize gerek yok.

Edit: Aldığınız gibi key geliyor.

Aynen ben de aldım, direk kod geldi. 78 küsür TL den aldık. Aktive ettim oyun iniyor. (Dil sorunu vb bölge sorunu falan filan saçmalayan arkadaşlar var öyle bi sorun yok.)
Alıcak olanlara söylüyorum hiçbir sorun olmadan alabilirsiniz... 78 TL.

Merhaba arkadaşlar. Ben de nuveem'den oyunu almak istiyorum fakat sepete eklemeye çalıştığımda bu ürün sizin bölgenizde kullanılamaz gibi bir hata veriyor. Çözümü nedir bileniniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…