Nuuvem'den 80 liraya GTA V alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.Bende nuveem'den oyunu almak istiyorum fakat sepete eklemeye çalıştığımda bu ürün sizin bölgenizde kullanılamaz gibi bir hata veriyor.Çözümü nedir bileniniz var mı ?
Proxy değiştirmen lazım bende denedim değiştirmeyi ama yapamadım bir türlü.

@demigod Eklentiyi kurdum, Brezilya'yı seçip nuuveme girdim. Oyunu sepete ekledim. Ondan sonra holayı kapattığımda sayfayı yeniliyor ve üyelikten çıkış yapıyor. Birazcık uğraştım ve proxy açıkken ekleyip ödeme sayfasına gelebildim. Hola açıkken Paypal'dan ödeme yapsam sıkıntı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, daha önce steam haricinde başka yerden oyun almamış biri olarak soracağım bu soruları;

1.Nuuvemden ininal kart ile alış veriş yapabilir miyim?

2.Güvenilir midir? Alan arkadaş varsa SS atabilir mi?

Beyler bende nuuvemden almaya karar verdim sanırım. Hola vpn programını chrome' ye ekliyorum ve ordan kendimi Brezilya' da gibi gösteriyorum. Siteye giriyorum oyunu sepete ekliyorum ve benden giriş yapmamı istiyor. Giriş ekranına atıyor ama nuuvem 404 hatası veriyor ne yapmam lazım ?

Arkadaşlar Nuveem'den Paypal hesabımla oyunu aldım her şey tamam ama bana serial vermedi, serial kod yerinde ''Pré-venda, liberação em 14/04/2015'' yazıyor. 80 tl çöpe mi gitti şimdi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı