404 hatası için Arjantin bölgesini seç, o zaman oluyor, ben öyle yaptım.
Evet arkadaşlar, serial vermedi az önce oyunu aldım, Pré-venda, liberação em 14/04/2015 yazıyor, bu nedir? Alan arkadaşlar yardım edin lütfen. Oyunu aktif edemedim.
Aynen arkadaşın dediği gibi yapın. Ben Bolivya'yı seçtim oldu ama düşünmeden de edemiyorum. Bu adamlar bölge dışına satışı yasakladıysa oyunu aktif ederken sıkıntı olmasın.
Nuuvem'in en çok satış yaptığı yerler arasında İtalya var. Sorun olmaz region lock falan yok , etkinleştirmede vs. hiç sorun yaşamadım tüm dillerde mevcut dediğim gibi.
Aynen bende aldım direk kod geldi 78 küsür TL den aldık. Aktive ettim oyun iniyor. (Dil sorunu vb bölge sorunu falan filan saçmalayan arkadaşlar var öyle bi sorun yok) Alıcak olanlara söylüyorum hiçbir sorun olmadan alabilirsiniz... 78 TL
Oyunu ben de aldim ayni yerden ama pré-venda, liberação em 14/04/2015 yaziyor. Kod falan vermedi. 80 TL çöp oldu gibime geliyor. Siz nasil aktivasyon yaptiniz?
Az önce aldığım bir duyuma göre ellerinde key bitmiş o yüzden 14'ünde verceklermiş. Sadece erken indirme fırsatını kaçırdık gibi gözüküyor ama 14'ünde de key gelmezse.
Beyler bende bu seferde paypal hata veriyor. Paypal' ın ödeme sayfasına geliyorum ordan üyelik bilgilerimi giriyorum. Belirli bir süre geçtikten sonra ölü sayfa resmi çıkıyor. Satın alamıyorum sorun nedir ? Tüm paramın paypalda mı olması lazım ? Eğer öyleyse ben ininal kartımdaki parayı paypala nasıl aktarabilirim ?
Arkadaşlar sonunda bende oyunu satın almış bulunmaktayım. Sanırım birkaç dakika ara ile kod stoğunu kaçırdık. Neyse canımız sağolsun. Şurada ayın 14' üne ne kaldı zaten. Geç olsun güç olmasın bence.
Oyunu dün akşam kendime aldım hemen kodu gönderdiler. Bu gün farklı hesaplardan birine aldırdım "Pré-venda, liberação em 14/04/2015" yazıyordu. Sanırsam Key kalmadı.