Çözüldü NVDIA Geforce Experience "0xc00007b" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DemonDamage

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Log File dosyası.

Procmon rehberini izledim ama eksik DLL'yi bir türlü bulamadım. Sizin de bakmanızı istedim. DDU ile kaldırıp yeniden sürücüyü kurdum ama işe yaramadı. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlayın bakalım. Olmazsa Windows Update'i çalıştırın ve tüm güncelleştirmeleri yapın. O da olmadı Windows 10'a geçmek zorundasınız.
Başlayın bakalım. Olmazsa Windows Update'i çalıştırın ve tüm güncelleştirmeleri yapın. O da olmadı Windows 10'a geçmek zorundasınız.

Tamamdır size en geç iki dakika sonra geri dönüş yapacağım.
Verdiğiniz bağlantıdaki dosyanın isminin sonunda x86 var benim sistemim 64 bit sıkıntı olur mu?
Verdiğiniz güncellemeleri kurdum. Şimdi ise api-ms-win-core-heap-l2-1-0.dll hatası alıyorum.
Güncellemeleri kontrol ettim toplam 206 güncelleme yüklenmiş ve kontrol ettiğimde yeni bir güncelleme mevcut değil. Yeni bir logfile dosyası yüklüyorum tekrardan bakarsanız sevinirim.
LogFile2 dosyası.
Adsız.png

Son düzenleme:
Bu hata için verebileceğim bir güncelleştirme yok. Windows 10'a geçiniz.
Zaten Windows 10'dan Windows 8.1'e kendi isteğim üzerine geçiş yaptım. Windows 10 kurduğum zaman oyunlardan ve diğer programlardan yeterli performansı alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için sistem özellikleriniz ile birlikte ayrı bir konu açabilirsiniz.

İnadımı bir kenara bırakıp tekrardan Windows 10'a geçiş yapıyorum. Umarım tekrardan aynı hataları yapmam teşekkür ederim konu kilitlenebilir :)

• Beğen
İfadeler: MF
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı