NVIDIA 1050 Ti mini BIOS sorunu

Fell

Centipat
Merhabalar, Zotac 1050 Ti mini ekran kartımın BIOS'unu güncelledim görüntü gitti. Sanırım yanlış BIOS yükledim. Öncesinde eski BIOS'un yedeğini almıştım. Ana kartımda onboard çıkışından görüntü alıyorum. BIOS'tan onboardı aktif ettim. Harici ekran kartımın eski BIOS'unu yüklemek istiyorum ama yanlış bir şey yaparak onboardımın GPU'sununda bir şey olmasını istemiyorum. Onboard üzerinden harici ekran kartıma BIOS yükleme konusunda yardım edecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biosu indirmiştim ama bir programla değiştirmiştim. Zaten eski Biosunuda yedekledim. Dediğiniz şekilde aygıt yöneticisinden harici ekran kartını aktif ederek yedeklediğim Biosu yüklemeyi deneyeceğim. Sonucu forumda paylaşırım ilginiz için teşekkür ederim.
Onboard üzerinden BIOS güncelleme işlemini yaptım. Sanırım NVİFLASH otomatik olarak harici ekran kartını görüyor. Problemsiz şekilde BIOS'umu güncelledim yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…