NVIDIA 2070 Max-Q Sürücü Windows ile Uyumlu Değil Hatası

savrona

Hectopat
Herkese, merhabalar. Yakın zamanda MSI GS75 248(us) model loptop aldım. (Sistem özellikleri MSI GS75 Stealth-248, (Intel 9th Gen) Intel Core I7-9750H (2.6GHz - 4.5GHz), 32 GB (2X 16 GB) DDR4 2666 MHz Memory, 512 GB PCI-e NVMe SSD, NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB (Max-Q) GDDR6 Graphics Card, Microsoft Windows 10 Professional (64-Bit), Killer Gaming Network E2500, Intel 9560 Jefferson Peak (2X2 802.11 ac) ). Sorunum ekran kartı (NVIDIA 2070 Max-Q) ile ilgili. Ekran kartı sürücüsü (driver) Windows ile uyumlu değil hatası alıyorum sürücüyü yüklemeye çalışırken. Ayrıca Intel yerine NVIDIA kart devreye girdiği zaman mavi ekran hatası (hata kodu video dxgkrnl fatal error ) alıyorum. Driverları silip yeniden yükledim. Bilgisayarı fabrika ayarlarına geri dönderdim. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. DDU yazılımıyla ekran kartı sürücülerinizi güvenli modda kaldırın. Aşağıdaki Intel ve NVIDIA grafik sürücülerinin son sürümlerini yükleyin. Ayrıca NVIDIA sürücüsünü GeForce Experience uygulaması yardımıyla da yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kendisi bulup sürücüyü indirir.

Merhaba. DDU yazılımıyla ekran kartı sürücülerinizi güvenli modda kaldırın. Aşağıdaki Intel ve NVIDIA grafik sürücülerinin son sürümlerini yükleyin. Ayrıca NVIDIA sürücüsünü GeForce Experience uygulaması yardımıyla da yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kendisi bulup sürücüyü indirir.

Denedim bir şey değişmedi. Daha sonra format attım şuan driver power state failure hatası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı