NVIDIA Driver kurarken sürücü bu Windows versiyonu ile uyumlu değil hatası

362045

Hectopat
NVIDIA GTX 2 GB 820M ekran kartımın sürücüsü çok eski. Güncellemek istedim ancak bu Windows sürümü uyumlu değil dedi. Windows 10 1909 kullanıyorum.

1598387858491.png

O zaman bana gönderebilir misiniz ben Driver'lar konusuna pek aşina değilim.

Bu İngilizce ama.
DDU nedir?
Ayrıca Intel i5 4. nesil CPU sahibiyim onu da güncellemeye çalışıyorum.
Bir sorum var tüm Windows güncellemelerinizi yaptınız mı?
Şuanki sürücüm kurulum sürecini mi etkiliyor?
Tahminlerimizce evet.

Üzgünüm fakat grafik kartınız Nvidia tarafından "Fermi" yani old olarak tanımlanmış. Ve listede GT 820M'de mevcut. Ne yapabilirsiniz? eski tarihe dönük bir driver size yardımcı olur, güncel olanları boş yere indirip kurmaya çalışmayın zira sürekli aynı hata ekranına dönersiniz.

Aygıt yöneticisinden deneyebilir miyim peki?
Rica ediyorum öneriler dışında başka şeyler ile uğraşmayınız :). Süreç içinde bizim tavsiyelerimiz dışında şeyler yaparsanız, hata aldığınızda nereden olduğunu bulamayabiliriz.

DDU ile sürücünüz kaldırdıktan sonra bu sürücüyü kurunuz. Daha üstünü denemeyiniz hata verecektir.

O zaman benim için en son sürücü sürümü hangisidir?
Rica ediyorum öneriler dışında başka şeyler ile uğraşmayınız :). Süreç içinde bizim tavsiyelerimiz dışında şeyler yaparsanız, hata aldığınızda nereden olduğunu bulamayabiliriz.

DDU ile sürücünüz kaldırdıktan sonra bu sürücüyü kurunuz. Daha üstünü denemeyiniz hata verecektir.

vermişsiniz zaten teşekkürler. yeni gördüm
Türkçe dil desteklisini buldum. Bu olur mu Kadir abi?

1598389577711.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı