Rehber NVIDIA 3 aylık bedava Game Pass kampanyasından nasıl yararlanılır?

ben 2 3 farklı hesap açtım hiç birinde kampanya çıkmadı kod yerinde

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bende biye böyle hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-06 225031.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 177
Hocam dediklerinizi yapmama rağmen kodu alamadım süresi mi bitti yoksa.

Hocam dediklerinizi yapmama rağmen kodu alamadım süresi mi bitti yoksa

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bende biye böyle hata veriyor.
Ben de bu hatayı alıyorum çözüm bulabildin mi?

Süresi değilde sayısı bitmiş. Her yolu denedim 24 saatte. İngiltere sayfasının altında "first comes first serves limited quantity" diyor. Birisi de nvidia supp a yazmış. Çok başvuru olduğu için bitti demişler official nvidia forumunda şimdi okudum

1-öncellikle iyi bir vpn lazım ben kaspersky vpn kullandım(bedava vpnlerin çoğu olmuyor) kasperskyı olmayanlar 1 aylık deneme sürümü alabilir
2-telefondan vpn bağlanıp e posta açın(ben almanya bağlandım). bilgisayardan telefon numarası istiyor zorunlu o yüzden telden yapın
3-bilgisayarda kaspersky vpn açıkken nvidia hesabı açın yeni açtığınız epostayla, kodu alın ve yeni epostayla microsoft hesabı açıp kodu girin kart bilgilerini girin ve adres istiyor ben haritalardan rasgele almanya adresi girdim
4-xbox hesabının ayarlarına girip microsoft hesabınızı değiştir deyip yeni açtığınız epostayı girin
uyarı-bu işlemleri yeni açtığınız epostada yapın eğer kodu geforceden alamazsanız kendi hesabınıza girip almayı deneyin

@AxenQer Hocam Nvidia beta da kod var basınca internet sayfasına atıyor. Aynı maili oraya girince doğrulama kodunu hiçbir türlü atmıyor maile.

Hala kod var mı yoksa bitti mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kart bilgileri kısmında Hollanda ile girdim. Posta kodu kabul etmiyor ne yapabilirim.

Ben bugün kodu aldım uygulamadan ama xbox ödeme yöntemi veya adres kabul etmiyor ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…