desibel
Hectopat
Ben bugün kodu aldım uygulamadan ama Xbox ödeme yöntemi veya adres kabul etmiyor ne yapabilirim?
Papara sanal kart kabul ediyor mu acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün kodu aldım uygulamadan ama Xbox ödeme yöntemi veya adres kabul etmiyor ne yapabilirim?
Ediyor.Papara sanal kart kabul ediyor mu acaba?
Nays sanal kart kullan. VPN ile seçtiğin ülkeyle Windows'un ülke ayarları aynı ülke olacak.Ben bugün kodu aldım uygulamadan ama xbox ödeme yöntemi veya adres kabul etmiyor ne yapabilirim?
Her şeyi denedim, en son destekle konuştum ama yok olmuyorNays sanal kart kullan. VPN ile seçtiğin ülkeyle Windows'un ülke ayarları aynı ülke olacak.
İninal veya nays ile oluyor ancak microsoft'ta seçtiğiniz bölge önemli.Her şeyi denedim, en son destekle konuştum ama yok olmuyorNeyse artık
Kodu alabildim ama kullanamıyorum.
Kodlar çoktan tükendi ancak denemekte fayda varDeneyen var mı ve işe yarıyor mu?
Kodlar tükeniyor. Yenileniyor mu bilmiyorumArkadaşlar ben 2 farklı hesap açtım denemek için fakat ikisi de olmadı. İkisinde de farklı VPN ler kullandım ama Nvidia App de ödülü göremiyorum. Yardım edebilecek birisi var mı?
İninal veya Nays ile oluyor ancak Microsoft'ta seçtiğiniz bölge önemli.
Kodlar çoktan tükendi ancak denemekte fayda var.
Kodlar tükeniyor. Yenileniyor mu bilmiyorum.
Kanka 4060 var ama beceremedim yapamadım banada kod alabilir misin 20 dk dan beri uğraştım olmuyor.Microsoft hesabını yanlış hesaba bağlamışım hocam. Sonra hallettim. Teşekkürler. Bu arada başka hesap açıp yine bir kod alabiliyor muyuz? Arkadaşa alacamda.
Hocam 4060 kartım var ama yapamadım olmuyor 30 dakikdadan beri uğraşıyorum.Bana discorddan nasıl yapılacağını gösterir misin veya sen bana kod alır mısın beceremedim çünkü bir türlüİlk başta bende denedim ve hata aldım ancak ininal ile denediğimde kabul etti. Farklı sanal kartlarda olur mu bilmiyorum.
Bilmiyorum ben ziraat ve ininal denedim. Bu maalesef konuda yardımcı olamam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.