Nvidia 352.86, 353.06 Sürücülerinde Kernel Mode Driver Yanıt Vermeyi Durdurdu Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre@06

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle herkese keyifli sosyaller. Msi GTX970 Gaming 4G ekran kartına sahibim. Nvidia 352.86 sürücüsünü yayınladığından beri özellikle Chrome ile dolaşırken "Nvidia Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" hatası ile karşılaşıyorum.
Sosyalde biraz araştırma yaptığımda bir arkadaşın GTX980 ile aynı problemi yaşadığını gördüm. Konuya (link) yorum da yaptım fakat arkadaş bir daha hata almadığını belirttiği için konu kapandı.
Hata çok sık karşıma çıkmadığı için ben de pek önemsemedim. Gelecek olan güncellemeyle giderilir diye düşündüm. 980Ti' ın çıkması ile birlikte Nvidia da yeni sürücüsünü yayınladı. Sürücüyü güncelledim fakat sonuç hüsran.
Hataların periyodu iyice kısaldı neredeyse günde 5-6 defa bu hatayla karşılaşıyorum. İnternette araştırdığımda pek çok kullanıcının aynı sorundan muzdarip olduğunu gördüm. (Geforce Forum, Reddit) Ayrıca hiçkimse de soruna bir çözüm getirememiş, sadece eski sürücünün kurulması önerilimiş.
Sizlerden bu sorunu yaşayan oldu mu? Sorun hala devam ediyor mu? Çözüm olarak ne önerirsiniz? Sürücüyü kaldırıp kurmamı tavsiye etmeyin çünkü denedim. Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar yükledim. @Adion ,@Kimse ,@Recep Baltaş ,@Murat5038 sizler de yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ekran kartı sürücüsü ve diğer sürücüler güncel değil. Temiz format atıp güncel sürücüleri yükleyin. Mavi ekran alıyorsunuz ancak dumpları paylaşmamışsınız.
Hocam aynı sistemden mi bahsediyoruz acaba? Tüm sürücülerim güncel hepsini Msi ve Nvidia' nın sitesinden indirdim ve Live Update 6 ile denetleme yaptığımda da herhangi bir güncelleme gözükmüyor. Ayrıca bu bilgisayarda hiç mavi ekran almadım. İlginç gerçekten böyle sonuçlar çıkmasına çok şaşırdım. En son formatı da atalı 2 ay oldu.

Sürücülerim güncel bundan kesinlikle eminim ve daha önce hiç mavi ekran almadım. Şu an eski sürücüye döndüm herhangi bir sorun gözükmüyor. Kartı kullanan arkadaşlar da bilgi verseydi iyi olurdu. @Adion, @Murat5038

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı