NVIDIA 4000 serisi beklenmeli mi?

TheSolid

Decapat
Daha fazla  
Sizce rtx 4060 almak için beklemeli miyim yoksa 3000 serisi mi almalıyım? İnternetten gördüğüm kadarıyla 399 dolar fiyat biçilmiş ama ben 600 dolarda düşük olacağını sanmıyorum. (sistemi yeni topluyorum yükseltmeyeceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce RTX 4060 almak için beklemeli miyim yoksa 3000 serisi mi almalıyım? İnternetten gördüğüm kadarıyla 399 dolar fiyat biçilmiş ama ben 600 dolarda düşük olacağını sanmıyorum. (sistemi yeni topluyorum yükseltmeyeceğim)

Beklenebilir zaten bu seri çıkınca 1000 tane yapmayacaklar bir süre stok olur fiyatı düşük olur biraz stok bitene kadar alabilirsen tabii.
Ama bu seri çıktıktan sonra 3000 serisinin üretimini azaltabilirler.

Sizce RTX 4060 almak için beklemeli miyim yoksa 3000 serisi mi almalıyım? İnternetten gördüğüm kadarıyla 399 dolar fiyat biçilmiş ama ben 600 dolarda düşük olacağını sanmıyorum. (sistemi yeni topluyorum yükseltmeyeceğim)

4060 icin beklemezdim daha üst seviye kartlar icin belki ama teknoloji sürekli gelişiyor onu bekle bunu bekle nereye kadar.

4000 serisi kartların bu kadar düşük fiyatlı olacağını asla düşünmüyorum. Bunun temel sebebi mining yüzünden. Piyasada çip krizi var. İnsanlar bu kartlar ile para kazanıyor. Firmalarda bunu biliyor. Eğer o kadar düşük fiyata çıkarsa emin olun ben bile 100 tane stok yaparım. :)
Siz bir de balinaları düşünün. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı