NVIDIA 4080s mi 7900 XTX mi?

Bütçe
105.000
Amaç her zaman en üst ayarlardır dostum RT açıldığı zaman 50 FPS'e varan farklar oluşuyor şu devirde RT kapalı oyun oynayan mı kaldı?
Doğru dedin, Path tracing DLSS performance + 4x MFG açılmalı bence de.

Millet oyunlarda RT var mı diye bakmıyor bile hocam ne kalması.

RT dediğimiz şey her oyuna geliyor dostum zorunluluk bildiğin bu sen oyuna girdiğin zaman parayı saçtığın o ekran kartının tam gücünü kullanmayacak mısın kullanma tamam en düşüğe çek oyna dostum o zaman.

RT dediğimiz şey her oyuna geliyor dostum zorunluluk bildiğin bu sen oyuna girdiğin zaman parayı saçtığın o ekran kartının tam gücünü kullanmayacak mısın kullanma tamam en düşüğe çek oyna dostum o zaman.

Onu kastetmedim insanlar diger ayarları tabii ki ultraya çekiyor amaa kimse RT açmıyor kolay kolay.

Onu kastetmedim insanlar diger ayarları tabii ki ultraya çekiyor amaa kimse RT açmıyor kolay kolay.

Hayatımda gördüğüm en komik yorum olabilir bu bilgiyi oyun şirketlerine göndereyim de RT için optimizasyonla falan uğraşmasınlar yazıkla.

Biraz bekleyip RTX 50 serisinde her şey rayına oturunca 5080 almanız daha mantıklı olur.

Üst seviye bir kartın varsa bakarsın dostum. Ekran kartına o kadar para verip RT açmayacak mı millet? 😀

Böylede yapılabilir hocam. Daha almama 1 ay var 1 ay bekleyeceğim öyle karar vereceğim hepinize teşekkürler bilgiler için.

Bu adamların incelemeleri bana pek makul gelmiyor, 7900XTX için güç kullanımı çok düşük, her ne kadar test ettiği oyun yelpazesi pek geniş olmasada Gamer Nexus en azından Nitro kullanıyor ve bu bağlamda daha gerçekçi bir sonuç verir ve keza Hardware Unboxed çok daha fazla oyun ile test ediyor lakin testlerde kullandığı ekran kartlarının sonuçlarını sürekli güncelliyor mu emin değilim.

Sadece oyun oynayacaksanız 7900 XTX hala taş gibi kart, bu kartı alıp artan parayla daha iyi işlemci, anakart vs tercih edilebilir. Ayrıca yakın zamanda 9000 serisi tanıtılacak isterseniz aceleniz yoksa o ekran kartlarını bekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı