Nvidia 430 için İşlemci ve Anakart Önerisi

Nomand

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bilgisayar kasamı çok ucuza (öğrenci harçlığının 2x) performans dayalı yapmak istiyorum (ne performans). Kasada 4 Gb Ram var. Ekran Kartı Nvidia 430. Ancak benim işlemcim ve anakartım yandığı için yerine Amd athlon dual core 3800+ takdırılmış ve ana kart Palit(n16s) düşünün artık. Arkadaşlar Ramler DDR2 olduğundan dolayı anakart ve işlemci uyduramıyorum.

Normalde anakart kaldırsa Amd A6(5400k) taktırmayı düşünüyordum :( Lütfen sizde 2 tane DDR2 yuvası olan ekran kartı Nvidia 430a uygun bir anakart ve işlemci söyleyin. (işlemci Cod:Bo'yu kaldırcak kadar söylerseniz çok memnun olurum)

Editlemeden önce biri oradan çıkıp diyeceğini biliyorum bilgisayarının tam özelliklerini sayar mısın diye o kişi için yazıyorum. :D (lütfen dalga çok geçmeyin dalga denizde olur)

- Amd Athlon Dual Core x2 3800+
- Ram 4 GB
- Ekran kartı Nvidia 430
- Anakart Palit N16S
- Hafıza 110 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Asrock N68C-GS FX anakartını alsam üstüne İNTEL CORE 2 DUO E8400 (6 MB , 3Ghz) yaptırsam kötü olur mu ? Sonuç olarak APU yaptırcak henüz bir param yok.

Asrock N68C-GS FX anakartını alsam üstüne İNTEL CORE 2 DUO E8400 (6 MB , 3Ghz) yaptırsam kötü olur mu ? Sonuç olarak APU yaptırcak henüz bir param yok.

Bu anakart AMD destekli bir anakart, elinizdeki işlemciye uymaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı