NVIDIA 431.36 Windows'un bu sürümü ile uyuşmamakta

Daha fazla  
Windows 10 şu anki en güncel sürümde yani 1907 sürümünde. Ancak ne kadar uğraşsam da NVIDIA driver sürümü'mü 431.36 sürümüne güncelleyemiyorum. Windows 10'u güncelledikten sonra NVIDIA deneyimleri adlı uygulumayı kullanamıyorum hata kodu veriyor. Bilgisayarın dil'ini değiştirip denedim ve hatta uygulamayı silip eski bir sürümünü yükledim ancak açılmıyor. Bu sebepten dolayı da NVIDIA'nın kenli sitesinden 431.36 driver sürümünü indirip kurmayı denedim ama Windows sürümünüz bu driver sürümü ile uygun değildir diyor. Önceden yani Windows 10'u güncelleştirmeden önce NVIDIA deneyimleri adlı uygulama çalışıyordu. Ancak yeni bir driver çıktığında onu güncellemeye çalıştığımda aynı hatayı alıyordum yani Windows sürümünüz bu driver ile uyumlu değil hatası. Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırın ardından en güncel NVIDIA sürücüsünü kurun. Fakat kurulum sırasında temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırın ardından en güncel NVIDIA sürücüsünü kurun. Fakat kurulum sırasında temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırın ardından en güncel Nvıdıa sürücüsünü kurun. Fakat kurulum sırasında temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.

temiz kurulum seçeneği yok ama ddu ile kaldırıp deniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…