NVIDIA 436.48 sürümü hatalı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben sürüm 436.48 adlı sürücüyü yükledim. Kartım 1660 Ti. Ve bu sürücüyü yükledikten sonra oyundan atmalar başladı. DDU ile silip tekrar yükledim dün bir kere GTA'dan 1 kere de PUBG'den attı. Sürücü mü sorunlu? Yoksa ben de mi sıkıntı? Eğer sürücüde sorun yoksa uğraşmak istemiyorum servise vereceğim.
Oyunlarda sadece klasik crash hataları veriyor sebebi yazmıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 1660 Ti var. 436.48 sürümünü kullanıyorum fakat hiç öyle bir sorun yaşamadım ilk defa sizden duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sadece bu iki oyunda yaşıyorum zaten. Her oyunda olan bir sorun değil.
Bu arada driver hatalı ise hangi sürüme dönmeliyim söyleyebilir misiniz?
Driver'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bende Online oyun oynuyorum böyle bir sorun olmadı.
Belki internet bağlantınızla alakalı olabilir. Çünkü sadece online oyunlarda bu sorunu yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Driver'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bende Online oyun oynuyorum böyle bir sorun olmadı.
Belki internet bağlantınızla alakalı olabilir. Çünkü sadece online oyunlarda bu sorunu yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Internet bağlantısından oyun crash vermez.
Ayrıca sadece bu iki oyunda oluyor. GTA 5 online ın oyundan atmasının sebebi driver kaynaklı orası kesin. Ama PUBG beni şüpheye düşürdü. Eski drivera dönüp deneyeceğim.

Internet bağlantısından oyun crash vermez.
Ayrıca sadece bu iki oyunda oluyor. GTA 5 online ın oyundan atmasının sebebi driver kaynaklı orası kesin. Ama PUBG beni şüpheye düşürdü. Eski drivera dönüp deneyeceğim.
Eski internet bağlantımda özellikle lol'de oyun'dan atma sorunları yaşıyordum fakat internetimi değiştirdiğimde bu sorun orta'dan kalktı. Belki internet bağlantısın'dan olabilirmi dedim.
Eski drivera dönüp deneyeceğim.
Tabiki deneyebilirsiniz. Burda sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Eski internet bağlantımda özellikle lol'de oyun atma sorunları yaşıyordum fakat internetimi değiştirdiğimde bu sorun orta'dan kalktı. Belki internet bağlantısın'dan olabilirmi dedim.

Tabiki deneyebilirsiniz. Burda sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz.
İnternet bağlantısı stabil ve yüksek indirme ve yükleme hızlarına sahibim. Ping de gayet normal değerlerde. Eğer elinizde GTA V varsa 436.48 sürümünde online da birkaç saat oynamayı dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı