Format atma işine girmeyi düşünmüyorum. Içinde 700Gb lık oyun var. Eğer eski drivere dönüp çözemezsem bilgisayar Vatan'dan alındi Vatan'ın servisiyle irtibata geçip götüreceğim.Şuan elimde malesef GTA V yok. Elimde online olarak şuan Lol, Fortnite, Mk11 var. En son çözüm olarak format atmayı deniyebilirsiniz.
Sanmam. 3 aydır PC bende ve son ekran kartı driveri güncellemesinden sonra oldu.Veya sorun sadece PUGB ve GTA V'in kendisinden kaynaklanıyor.
Nerede böyle sorunlar yaşansa altın'dan vatan bilgisayar çıkıyor.Sanmam. 3 aydır PC bende ve son ekran kartı driveri güncellemesinden sonra oldu.
Bence'de geç olmadan götürün vatan'dan çoğu bilgisayar almış kullanıcı zaten şikayetçi.bilgisayar Vatan'dan alındi Vatan'ın servisiyle irtibata geçip götüreceğim.
Kendilerini sevdiğimden değil ama bu sorunun Vatanla alakalı olduğunu sanmıyorum. Aldığım şubesi gayet ilgililerdi ve aldığımdan beri 1 kere yazılımsal sorun çıkartti sebebi gelen bir güncelleme idi. Ve kendileri gayet yardımcı oldular sorunu çözüp en güncel ekran kartı driverini antivürüs vs. indirio bana teslim ettiler. Dediğim gibi sorunun driver kaynaklı olduğuna emin gibiyim. Zaten donanımsal sorun olsa bütün oyunlarda yapacağını düşünüyorum.Nerede böyle sorunlar yaşansa altın'dan vatan bilgisayar çıkıyor.
Bence'de geç olmadan götürün vatan'dan çoğu bilgisayar almış kullanıcı zaten şikayetçi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.