Şuan elimde malesef GTA V yok. Elimde online olarak şuan Lol, Fortnite, Mk11 var. En son çözüm olarak format atmayı deniyebilirsiniz. Veya sorun sadece PUGB ve GTA V'in kendisinden kaynaklanıyor.
Format atma işine girmeyi düşünmüyorum. Içinde 700Gb lık oyun var. Eğer eski drivere dönüp çözemezsem bilgisayar Vatan'dan alındi Vatan'ın servisiyle irtibata geçip götüreceğim.
Kendilerini sevdiğimden değil ama bu sorunun Vatanla alakalı olduğunu sanmıyorum. Aldığım şubesi gayet ilgililerdi ve aldığımdan beri 1 kere yazılımsal sorun çıkartti sebebi gelen bir güncelleme idi. Ve kendileri gayet yardımcı oldular sorunu çözüp en güncel ekran kartı driverini antivürüs vs. indirio bana teslim ettiler. Dediğim gibi sorunun driver kaynaklı olduğuna emin gibiyim. Zaten donanımsal sorun olsa bütün oyunlarda yapacağını düşünüyorum.
Ama başka şubesinden monitör aldım ve birdaha o şubeden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Şubeden şubeye değişiyor.
Driver sürümünü düşürdüm herhangi bir crashla karşılaşmadım 1 saat boyunca ama asıl sonuç haftasonu belli olucak.
Bu arada bazı oyunlarda 2 FPS de artışım var. XD
Sürüm 436.02