NVIDIA 456.71 sürümüne güncellenmeli mi?

456.71 sürümüne güncellemeli miyim?

• Oy verenlerin toplamı
    25
NVDİA GÜNCELLEMESİNİN ALLAH BELASINI VERSİN , ONLAR YÜZÜNDEN FORMAT ATTIM LAPTOBA, METRO EXUDECS, ASSASIN CRED ORİGİNS/ ODESY GİBİ OYUNLARI OYNARKEN BİRDEN OYUNLARDA TAKILMA SORUNU YAŞADIM , BİR SÜRÜ ŞEY DENEDİM OLMADI EN SON ŞUBAT AYI ESKİ SÜRÜM GÜNCELEMESİNİ KURDUM ŞİMDİ Hİ. TAKILMADAN OYNUYORUM OYUNLARI / EKRAN KARTIM 1050 Tİ

NVIDIA güncellemesinin Allah belasını versin, onlar yüzünden format attım laptopa, metro exudecs, assasın cred Origins/ odesy gibi oyunları oynarken birden oyunlarda takılma sorunu yaşadım, bir sürü şey denedim olmadı en son şubat ayı eski sürüm güncelemesini kurdum şimdi hi. Takılmadan oynuyorum oyunları / ekran kartım 1050 Ti.

Kankam bunun için formata gerek var mıydı?

Kankam bunun için formata gerek var mıydı?
HİÇ BİR OYUNU OYMAYAMIORUM FPS YÜKSEK AMA SÜREKLİ TAKILMA SORUNLARI YAŞIYORDUM. NETTE NE KADAR ÇÖZÜM VARSA DENEDİM OLMADI. SORUN NVDİA DA ÇIKTI ADAMLAR YENİ MODELLER ÇIKARINCA BİLEREK DİĞER EKRAN KARTLARIN PERFORMANSINI DÜŞÜRÜYOR . METRO EXCODUS GİBİ YÜKSEK SİSTEM İSTEYEN OYUNU KIŞIN RAHAT OYNARKEN HAZİRANDAN SONRA BİRDEN SEKİRODA OYUNUN TAKILMA SORUNU YAŞAMASI NORMAL BİR DURUM DEĞİL . ŞİMDİ ESKİ SÜRÜCÜ İLE HİÇ BİR TAKILMA VS YOK. STEAM DAN NBA 2K19 ALMIŞTIM 19 TL YE GÜNCEL SÜRÜCÜ İLE MAÇA ZOR GİRERKEN ESKİ SÜRÜCÜ İLE SIFIR TAKILMA

GTX 1050'ye sahibim. Gelen her güncellemeyi yaptım daha bir sorun yok. FPS falan düşmüyor bende. Deneyin, sorun yaparsa geri eski sürüme geçin.
GELEN HER GÜNCELLEMEYİ BENDE YAPIYORDUM MAYISTAN SONRA HER GÜNCELLEME İLE HEP AYNI SORUN OLDU , NVDİA YA BİLE YAZDIM NEDEN BÖYLE OLUYOR , ŞU AN EMİNİM Kİ TEKRAR GÜNCELLEME YAPARSAM YİNE AYNI SORUN OLACAK , ŞU AN HİÇ BİR SIKINTI YOK ,ONDAN GÜNCELLEMEYE GEREK YOK , ESKİ SÜRÜME GECME FİKRİNİ GECEN AY BURDAN BİRİNDEN OKUDUM GEÇTİM DÜZELDİ TÜM OYUNLAR

Merhaba arkadaşlar. NVIDIA 452.06 sürücüsünü birkaç aydır kullanıyorum. Ekran kartım MSI GTX 1660 SUPER Gaming X. 456.38 sürücüsü çıktığında geçsem mi diye düşündüm lakin "FPS düşüşü yaşamaya başladım" diyen insanlar gördüm. 456.55 sürümüne de geçmemiştim, şimdi 456.71 çıktı.

Sizce 456.71 sürücüsüne geçmeli miyim?
452.06'dan şaşmayın derim. Zira kendisi 387.92'den beri çıkmış en stabil sürücü!

EK: Ekran kartım GTX 1070 ve şahsi düşüncem NVIDIA'nın artık RTX serilerine odaklandığı ve biz fakirleri umursamadığı yönünde...

Arkadaşlar, RTX2070 laptop için en ideal çalışan sürümü hangisi, Nvidia'nın. Şuan 456.71 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı