NVIDIA 456.71 sürümüne güncellenmeli mi?

456.71 sürümüne güncellemeli miyim?

• Oy verenlerin toplamı
    25
Şu sorunu yaşıyor musunuz?
Tek simge var, sağ tıklayınca Control Panel veya GeForce Experience seçeneği sunuyor olması gerektiği gibi. Hiçbir zaman öyle bir sorun yaşamadım, her zaman günceldeydim. Not olarak driverlarımı GeForce Experience üzerinden güncellemiyorum, DCH saçmalığıyla uğraşmamak için Standard driverları elle indiriyorum Nvidia'nın sitesinden.

Niyeyse ben de bir sıkıntı olmadı. Fakat bir önceki güncelleme de AAA oyunlar değil de competitive oyunlar da FPS düşüşü olmuştu mesela Valorant'ta 180 civarı alırken bir an da 130'lara düşmüştü ancak 456.71 ile FPS sıkıntım düzeldi. Ama ben geçmenize gerek yok diyorum. Ekran kartım GTX 1650 Super.

456.55; şu an gözlemlediğim kadarıyla en stabil güncel sürücülerden biri. Tabii ama bu bahsi geçen 456.71 her ne kadar ben dahil birçok kullanıcı da birtakım (önemsiz seviyede olsa da) problemlere sebebiyet verdiyse, sıkıntının s'siyle de karşılaşmayan kişiler olabilir. Şu an için güncellik takıntınız yoksa geçmeye değmez diyorum ki kısa süre içerisinde (7-10 gün gibi) taze çıkmış sürücü kurmaktan da şahsen bir o kadar uzak duruyorum, hatta kısa sürede güncelleme yapmaktan nefret bile ediyorum desem yeridir. Açıkçası NVIDIA için konuşmak gerekirse; kullanılan tarih itibariyle aşırı eski bir sürücü kullanılmıyorsa yenisine geçmeye bile gerek olmadığını düşüncesindeyim (bazı spesifik oyunlar için gelen optimizasyon düzeltmeleri haricinde).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı