7 Ocak 2021 Mesaj: 5 NVIDIA 461.09 sürücüsü çıktı, dileyen arkadaşlar sistemlerine kurabilirler. Genişletmek için tıkla...
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #2 realmoonlight dedi: NVIDIA 461.09 sürücüsü çıktı, dileyen arkadaşlar sistemlerine kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş.
realmoonlight dedi: NVIDIA 461.09 sürücüsü çıktı, dileyen arkadaşlar sistemlerine kurabilirler. Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş.
KS KS realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 7 Ocak 2021 #3 Yunusemre0101 dedi: Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok bende de 1660S var, yeniden kursun ya da eski sürüme dönüş yapsın.
Yunusemre0101 dedi: Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok bende de 1660S var, yeniden kursun ya da eski sürüme dönüş yapsın.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Ocak 2021 #4 Yunusemre0101 dedi: Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş. Genişletmek için tıkla... DDU ile temizleyip mi yaptı yoksa yapıştırdı mı güncellemeyi?
Yunusemre0101 dedi: Sürücü sorunlu olabilir mi? Çok fazla kasmalar yaşıyor arkadaşım. Sürücü güncelledikten sonra olmuş. Genişletmek için tıkla... DDU ile temizleyip mi yaptı yoksa yapıştırdı mı güncellemeyi?
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Ben de yeni gördüm sürücüyü. İnşallah bazı sorunları düzeltmişlerdir. Şu aralar drop gibi sıkıntılar yiyordum. Belki sürücü sorunu çözmüştür.
Ben de yeni gördüm sürücüyü. İnşallah bazı sorunları düzeltmişlerdir. Şu aralar drop gibi sıkıntılar yiyordum. Belki sürücü sorunu çözmüştür.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #6 siriius dedi: DDU ile temizleyip mi yaptı yoksa yapıştırdı mı güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silip geri yükledik sonradan, baktık fayda etmiyor aklıma cihazın pil tasarufunda olabileceği geldi. Oyunlarda bile ekran kartı %40 anca kullanıyordu, daha sonra Gaming moda geçince düzeldi. Sorun pil tasarufu modunun açık olmasıymış.
siriius dedi: DDU ile temizleyip mi yaptı yoksa yapıştırdı mı güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silip geri yükledik sonradan, baktık fayda etmiyor aklıma cihazın pil tasarufunda olabileceği geldi. Oyunlarda bile ekran kartı %40 anca kullanıyordu, daha sonra Gaming moda geçince düzeldi. Sorun pil tasarufu modunun açık olmasıymış.