Nvidia 471.96 Driver Grafik Bugları

cetinx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bilgisayar özelliklerim:
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı
Intel i7-10870H-2,20GHz Turbo Boost ile 5,0GHz
Nvidia RTX2070 8GB GDDR6 256-Bit Refresh (2020 Sürümü)
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
256GB SAMSUNG PM991 M.2 SSD
1TB SAMSUNG 970 EVO M.2 SSD

Yaşadığım sorun:
Ekran görüntüsü 2021-09-06 212023.png

Ekran görüntüsü 2021-09-06 211924.png

Ekran görüntüsü 2021-09-06 211949.png

Ekran görüntüsü 2021-09-06 212953.png

unknown.png

Ekran görüntüsü 2021-09-06 214311.png

Bütün driverlerim ve Windows 10 günceldir. Önerilerinizi ve düşüncelerini bekliyorum. Eğer driver ile alakalı değil ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Sürücü ile alakalı olup olmadığını anlamanı nen kolay yolu sürücüleri kaldırıp eski bir sürümü yeniden kurmak. İlk olarak bunu deneyin sorun devam ederse donanımsal bir sorun olduğu %100 bu durumda da servise göndermek en mantıklı seçenek. Garantisi devam ediyordur.

Başka yaşayan olup olmadığı nereden bulabilirim biliyor musunu? Belki diğer Update ile düzelir diye. Çünkü her zaman olmuyor bu bug.

471.96 kurup bug yaşamayan tek insan ben miyim acaba? 4GB GT940MX.

Sorunun cevabına gelecek olursak, cihazdaki kurulu sürünü önce DDU ile kalıntı kalmayacak şekilde kaldır, sonra başka bir sürümü kur istersen.

Eğer yine devam ederse servis yolu görünmüş demektir.

Başka yaşayan olup olmadığı nereden bulabilirim biliyor musunu? Belki diğer Update ile düzelir diye. Çünkü her zaman olmuyor bu bug.
Yani elbet kuran ve buraya yazan olur ama sorun yaşayan varsa bile yeni bir sürümün gelmesi yine en az 1 hafta sürer. Eski sürüme geçip denemek en kolay yol olur sizin için.

471.96 kurup bug yaşamayan tek insan ben miyim acaba?

Sorunun cevabına gelecek olursak, cihazdaki kurulu sürünü önce DDU ile kalıntı kalmayacak şekilde kaldır, sonra başka bir sürümü kur istersen.

Bende de sorun yok. GTX1650.

Bu arada bir öneri olarak yeni çıkan sürümleri direk kurmadan bir kaç gün beklemek en iyisi olur. Hatta mümkün ise çalışıyorsa dokunma mantığı ile gelen tüm sürümleri yüklemeseniz de olur genelde yeni oyunlar için eklentiler oluyor.

471.96 kurup bug yaşamayan tek insan ben miyim acaba?

Eski sürümü NVIDIA sitesinden mi bulurum yoksa GeForce Experience'de böyle bir seçenek var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı