NVIDIA 530 sürüsü kurulumunda Nvcpf.sys mavi ekran hatası veriyor

Kagann781

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,,,,, NVIDIA kısmında 530.xx sürücülerinden sonra hata almaya başladım sürücü kurarken NVIDIA platform Framework kısmında bilgisayar hata veriyor ve çöküyor eskiden Nvcpf.sys dosyasına .old takısı getirip bir şekilde tek seferlikte olsa çözüm sağlayabilirdim fakat artık olmuyor. Yaklaşık 10 dakika önce NVIDIA canlı sohbet ile görüştüm sorunun onlardan kaynaklı olmadığını, dağıttıkları firmaların (Dell, MSI, Casper, vs.) Bu GPU'yu özelleştirdiğini dolayısıyla bir şey yapmayacaklarını belirtti ayrıyeten dosyalara uzantı getirmenin de önerilmediğini söyledi. Önceden araştırdığım üzere en sık rastlanan GPU modeli laptop GTX 1650 modeli oldu çoğu yabancı da bunun hakkında hata almış fakat üretici firmaya (Dell,MSI vs.) Yazsa bile çözüme ulaşamadığını gördüm bende yüce halka bu konu hakkında danışmak istedim. Önceden başına böyle bir şey gelen var mı? Varsa nasıl çözdü? Ayrıca başka konulardan kopyala yapıştır yapmanıza pek gerek yok inceledim ama yine de işe yarayacağını düşündüğünüz şeyleri tabii ki paylaşabilirsiniz.

Sistem özelliklerim;
GTX 1650 laptop.
16 GB Crucial RAM.
Intel i5-11400H
Windows 11.
PC 7 kere formatlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı