Epic Games Launcher kurulumunda mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Lavaş Bey

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1iHHPAYaPtUuuGxUzZ3QoVcO_2bFpB_UV/view?usp=sharing
RAM
4 GB RAM
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA
Ekran kartı
Ekran kartım yok laptop
Anakart
Bilmiyom
İşlemci
Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10GHz 2.10 GHz
Herkese ilk öncelikle selam, Epic Games Launcher'ini kurarken mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Minidump dosyalarımın linkini de paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de benim bilgisayarda formattan sonra d3ccompiler.43.dll ve Xinput 1_3 DLL dosyasımı ne onlar yoktu onları sonradan ekleyip CMD'den regsvr32 yaptığımda modül yüklendi fakat dllserver mi ne o olmadı falan diyordu.

Hocam DLL dosyalarını elle yüklemek sorunu çözmez. Gerekli paketleri kurmanız lazım. Bunun için yeni konu açarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam DLL dosyalarını elle yüklemek sorunu çözmez. Gerekli paketleri kurmanız lazım. Bunun için yeni konu açarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Doğru diyorsunuz hocam ama direxctx end time run usermi öyle bi program veriyorlardi directx dlllerinin hepsini yüklemek için o yüklenirken oda mavi ekran veriyordu

Doğru diyorsunuz hocam ama direxctx end time run usermi öyle bir program veriyorlardi DirectX DLL'lerinin hepsini yüklemek için o yüklenirken oda mavi ekran veriyordu.

Hocam dediğim testi yapıp sonuçları paylaşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı