Çözüldü NVIDIA 540M sistemde Windows 10 ses açma ve Wi-Fi düğmesi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nopickart

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Nvidia 540m
İşlemci
i7 M 2.nesil
Öncelikle selmınaleyküm şimdi ben size size sorunumu açıklayayım:

Bu ikisi var ya bozuldu tıklayınca çalışmıyolar ne Wi-Fi'leri göre biliyorum ne de ses açıp kapata biliyorum ses açıp kapatmak için ses denetimine gitmem Wi-Fi'ya bağlanmak içinde Denetim Masası'na gitmeme gerekiyor tahaa neyse ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Ben araştırdım ama bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Ardından bize geri dönüş sağlayınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Çözüm

Kullanıcı hesaplarından deneme olarak yeni bir kullanıcı oluştur ona girip dene ondan açılacak mı diye. Eğer açılırsa oturumunda sorun olabiliyor. Ben böyle çözmüştüm.

Teşekkürler sorunum çözüldü ama menü biraz geç açılıyor gibi eskiye göre neyse zaten yakında format atacağım şu sınav haftası bir bitsin... (konu çözlüdü işaretlenebilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…