NVIDIA 546.01 sürümü stabil mi?

NVIDIA 546.01 sürümü stabil mi? Format sonrası kurayım mı? Yoksa 545.92'den devam mı edeyim?

Geçtikten sonra çökme yaşadım, oyundan çıktıkdan sonra sistem tamamen kilitlendi ne Power tuşu işe yaradı ne de klavye mouse, kasanın güç tuşuna uzun basıp kapatmak zorunda kaldım, 4060 Ti kullanan arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor. İlk geçtiğimde yaşadım fakat şu anlık sorun yok stabil, yine de en performanslı sürüm 516.94

Geçtikten sonra çökme yaşadım, oyundan çıktıkdan sonra sistem tamamen kilitlendi ne Power tuşu işe yaradı ne de klavye mouse, kasanın güç tuşuna uzun basıp kapatmak zorunda kaldım, 4060 Ti kullanan arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor. İlk geçtiğimde yaşadım fakat şu anlık sorun yok stabil, yine de en performanslı sürüm 516.94
Ne kadar performans farkı var?

4070 Ti ile deneyimliyorum gayet stabil Alan Wake 2 de deneyimledim daha bazı bölgelerde dalgalanma yasıyordum o sorun şu an yok 4K cozunurlukte

4070 Ti ile deneyimliyorum gayet stabil Alan Wake 2 de deneyimledim daha bazı bölgelerde dalgalanma yasıyordum o sorun şu an yok 4K cozunurlukte.

Hocam iyi sosyaller aradan 1 hafta geçmiş ancak bir sorum olacaktı. Bende 4070 Ti için NVIDIA sürücüsünü indireceğim ancak hangi sürücüyü indirmeliyim. Siz 546.01 sürümünü mü kullanıyorsunuz?

Hocam iyi sosyaller aradan 1 hafta geçmiş ancak bir sorum olacaktı. Bende 4070 Ti için NVIDIA sürücüsünü indireceğim ancak hangi sürücüyü indirmeliyim. Siz 546.01 sürümünü mü kullanıyorsunuz?

4070 Ti sürücü ile bir sorunu yok hocam son sürücüyü kullanıyorum. Gayet stabil alan wake performansı daha yüksek

546.01 güncellemesini indirmiyor. Paket bozuk veya yeterli alan yok hatası veriyor. Valorant'ta ekran kartı çökdü hatası alırken PUBG de unknow crash hatası alıyorum bir türlü çözemedim.
CPU AMD Ryzen 7 5700X.
GPU Zotac 3060 Ti.

546.01 güncellemesini indirmiyor. Paket bozuk veya yeterli alan yok hatası veriyor. Valorant'ta ekran kartı çökdü hatası alırken PUBG de unknow crash hatası alıyorum bir türlü çözemedim.
CPU AMD Ryzen 7 5700X.
GPU Zotac 3060 Ti.

DDU ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı