hocam az önce eski sürümü kurdum bilgisayarı yeniden başlata tıkladım mavi ekran verdi bilgisayar açıldı şifre girdim masa üstü 8 10 saniye geç geldi yine siyahtı rasgele tuşlara basınca masa üstü geldi temiz bir format mı attırsam acaba ?
@871132 dene istersen. Sorun devam ederse kartı gönder servisine. Ondan önce emin olmak için mavi ekran analizi yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana onlar daha iyi sorunun nereden kaynaklandığını biliyor.
@871132 dene istersen. Sorun devam ederse kartı gönder servisine. Ondan önce emin olmak için mavi ekran analizi yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana onlar daha iyi sorunun nereden kaynaklandığını biliyor.
Windows’ta karşılaşılan “Blue Screen of Death” (BSOD) hatalarının analizi. Hata kodları, çökmelere neden olan sürücüler, bellek hataları ve çözümler için detaylı rehberler.