NVIDIA, 5nm GPU Üzerinde Çalışıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA, 5nm GPU Üzerinde Çalışıyor

NVIDIA, henüz Ampere mimarisini duyurmamışken sessiz sedasız 5nm GPU üzerinde çalışıyor olabilir. NVIDIA’nın yeni nesil Ampere GPU’larında Samsung’un 7nm ve 10nm olmak üzere iki farklı üretim teknolojisinin kullanılacağından bahsediliyor. Yeni ...

Devamı: NVIDIA, 5nm GPU Üzerinde Çalışıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ulan iyi ki gaming laptop alak dedik. Türkiye' ye 10.Nesil Intel gelmemişken (yaygınlaşmamışken) 11.Nesil çıkıyor. NVIDIA oradan atak yapıyor. Üstüne üstlük almak istediğim gaming laptop i7-10750H RTX 2070. Ne şanslıyım...

Bu işin sonu yok zaten hocam. Sen almak istediğin cihazı al gitsin direkt. Beklemeni gerektirecek bir durum yok. Ekonomi her geçen gün batıyor. Dolar 7'e dayandı, daha da yükselir gibime geliyor. Yeter ki ihtiyacını görsün, karşılasın. Yoksa bunların sidik yarışına dayanamazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olan şimdi NVIDIA, AMD ve Intel arasında çıkan çekişmeden dolayı bir sonraki laptoplar daha da güçlü çıkıyor. Eskiden fark az iken şimdi çok olmaya başladı.

Paran olunca alacaksın. Beklersen fiyat daha da pahalılaşır. Ben 2016'dan beri iPad almayı planlıyorum, indirim beklediğim dönemlerde fiyatı daha da arttı. Tamam alıyorum derken de korona çıktı. Elektronikte beklemiyorum o yüzden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…