NVIDIA ekran kartı %0 çalşıyor ekran kartım NVIDIA 750M biraz eski biliyorum, bir de diğer bilgisayarımda CS:GO oynarken ekran kartım 70 dereceye kadar çıkıyor normal mi?
Sistem boşta iken bu şekilde %0-%1 çalışması normaldir, oyunlarda herhangi bir FPS drop problemi vs. yaşamıyorsanız sorun yok.Şimdi fotoğrafını yükleyeceğim yüklemeyi ujnutmuşum
bu şekilde değerler
bu şekilde değerler
Sensörler ile ilgili bir problem olabilir. MSI Afterburner yükleyerek oyun içi kullanım yüzdelerini paylaşın. Dediğim gibi drop problemi vs. yaşamıyorsanız bir problem yok. Oyun oynarken %0 olsaydı, oyunu oynayamıyor olurdunuz.Doğru diyosunuz fakat video izlerken oyun oynarken falan hep 0'da sorun bu işlemci çok çalışıyor ekran kartı hep 0'da çözümü var mıdır ?
Eğer oyun anında da %0 sa oyun muhtemelen dahili gpu ile açılmıştır. Masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasına girin ordan CS:GO için varsayılan ekran kartını 750M olarak seçin.Doğru diyosunuz fakat video izlerken oyun oynarken falan hep 0'da sorun bu işlemci çok çalışıyor ekran kartı hep 0'da çözümü var mıdır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.