Çözüldü NVIDIA 820M driver kurarken "kurulum programı devam edemiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dio_s

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RAM
4
Ekran kartı
Nvidia 820m
DDU ile driverları sildim geri yüklemek için NVIDIA driver setupunu indirdim ama hata veriyor.
C sürücüsünde NVIDIA klasörü buldum ondan olabilir diye silmeyi denedim silinmedi, Aygıt Yöneticisi'nden de sürücü güncelleştirme kısmı kapalı ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    553 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_4.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
İnceledim, ekran kartınız için kurabileceğiniz en güncel sürücü 391.35 sürüm numaralı sürücü, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Kurmaya çalıştığınız sürüm, ekran kartınız ile uyumlu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz maalesef.
Sistem tam olarak nedir? İşlemci bilgisi gerekli. Bu tür çift grafik işlemcili dizüstülerde önce dahili GPU'nun sürücüsü yüklenir, sonrasında harici GPU'nun sürücüsü kurulur. Bir de aygıt yöneticisinde ekran bağdaştırıcıları görünecek şekilde fotoğraf istiyorum

Bilgisayarı sıfırladım ekran kartına son sürücüyü kurmaya çalışırken hata veriyor. Her şeyi denedim, yardımcı olur musunuz?

Merhaba, manuel mi kuruyorsunuz? GeForce Experience ile denemenizi öneririm.

İlk işlemci bu diye geçiyor ama.

Merhaba, manuel mi kuruyorsunuz? GeForce Experience ile denemenizi öneririm.

GeForce Experience desteklemiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20240204_201340.jpg
    335,9 KB · Görüntüleme: 42
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Öncelikle kurulu olan sürücüyü kaldırıp yeniden deneyelim her şeyi. Verdiğim linkteki DDU aracını indirip linkteki rehbere göre hem NVIDIA hem de Intel sürücülerini silin ilk önce. Sonrasında Intel® Core™ i3-4005U Processor (3M Cache, 1.70 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel bu linkteki Intel sürücüyü, GeForce Game Ready Driver | 425.31 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bu linkteki NVIDIA sürücüyü de indirin. İkisi de indirildikten sonra önce Intel sürücüsünü, ardından sistemi yeniden başlattıktan sonra NVIDIA sürücüsünü kurmanız gerek. Tüm bunları yapmadan önce de Windows ayarlarında otomatik güncellemeleri siz sürücüleri kurana kadar kapalı tutun, yoksa Windows sürücüler silindikten sonra otomatik olarak kendisi sürücü yüklüyor.

Hocam zaten ben başta DDU ile sildim geri yüklenmeyince format attım bende DDU'ya tekrar gerek yok şu an saf halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…