NVIDIA 820M için oyun önerisi

Makaleler
1
Merhabalar, arkadaşımın dizüstü bilgisayarında NVIDIA 820M grafik kartı, Intel Core TM i3 4005M ve 4 GB RAM bulunmakta. Birlikte oyun oynamak istiyoruz ancak onun sistemi bizim oynadığımız oyunlara yetmiyor. Bu sisteme uygun birlikte oynayabileceğimiz oyun ya da oyunlar önerirseniz sevinirim.

Merhabalar, arkadaşımın dizüstü bilgisayarında NVIDIA 820M grafik kartı, Intel Core tm i3 4005m ve 4 GB RAM bulunmakta. Birlikte oyun oynamak istiyoruz ancak onun sistemi bizim oynadığımız oyunlara yetmiyor. Bu sisteme uygun birlikte oynayabileceğimiz oyun ya da oyunlar önerirseniz sevinirim.

Ben Valorant'ı sıkıntısız oynuyyorum aynı özellikler var bende de ve de ek olarak Mount and Blade Warband ve Max Payne 3 özellikle sıkıntısız oynuyorum. Max Payne 3Ü kesinlikle oynamalısın. Ha bir de daha bir sürü oyun var Crysis gibi oynayabildiğim. İstersen yazarım.
Şansa bak bende de aynı özellikler var :D ben Paladins, Warframe, Payday 2, Garry's Mod ve Brawlhalla öneririm.

Sende bak istersen hiko baba.
Merhabalar, arkadaşımın dizüstü bilgisayarında NVIDIA 820M grafik kartı, Intel Core tm i3 4005m ve 4 GB RAM bulunmakta. Birlikte oyun oynamak istiyoruz ancak onun sistemi bizim oynadığımız oyunlara yetmiyor. Bu sisteme uygun birlikte oynayabileceğimiz oyun ya da oyunlar önerirseniz sevinirim.

Portal 1 ve 2'yi ilk yükle ben bitirdiğim için yazmadm 1 kısa 2 daha iyi zaten ama 6.bölüm insanı sıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı