NVIDIA 830M ekran kartı çalışmıyor

Taha0115

Centipat
NVIDIA 830M ekran kartımın sürücülerini güncelleştiremiyordum. Eski sürücüyü kaldırmak istedim. Bunu yaptıktan sonra hiçbir şekilde ekran kartımın çalışmadığını fark ettim. Aygıt sürücüsünde gizlenmiş olarak gözüküyor ve anlamadığım bir nedenden dolayı 830 yerine 840M gözüküyor ve şunlar yazıyor:

Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)

Bu sorunu gidermek için donanım aygıtını bilgisayara yeniden bağlayın.

Aynı zamanda GeForce Experience sürücü yazılımı yüklenemedi hatası veriyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Laptopu yere falan düşürdünüz mü acaba? Bir temassızlık olabilir.

Tam Hata İletisi

Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. Bu sorunu gidermek için, donanım aygıtını bilgisayara yeniden takın. (Kod 45)

Nedeni

Bu hata, daha önce bilgisayara takılmış olan bir aygıt artık takılı değilse oluşur. Bu sorunu çözmek için, ilgili donanım aygıtını bilgisayara yeniden bağlayın.

Önerilen Çözüm

Çözüm uygulanması gerekmez. Bu hata kodu yalnızca aygıtın bağlantısının kesildiğini belirtmek için kullanılır ve herhangi bir çözüm uygulanması gerekmez. İlgili aygıtı bilgisayara taktığınızda hata kodu otomatik olarak çözülür.

DDU ile eski sürücülerden kalan dosya varsa onları temizledikten sonra tekrardan sürücüyü kurarsan düzelebilir. Belki artık dosyalardan dolayı sıkıntı çıkıyor olabilir. (Nvidia sürücüsünden bahsediyorum.)

DDU ile eski sürücülerden kalan dosya varsa onları temizledikten sonra tekrardan sürücüyü kurarsan düzelebilir. Belki artık dosyalardan dolayı sıkıntı çıkıyor olabilir. (Nvidia sürücüsünden bahsediyorum.)

hayır işe yaramadı.

bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı
bu nvidia grafik sürücüsü windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir

hataları alıyorum sürücüyü kurarken. kendi sistemime göre nvidianın kendi sitesinden güncel sürümü bulmuştum oysaki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı