Nvidia ekran kartı kod 43 sorunu

melyhky

Megapat
Daha fazla  
Notebook özellikleri;

Birkaç gündür ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Sürücüyü kaldırıp tekrar kuruyorum ama tekrar aynı hatayı veriyor. Bilgisayar açılırken ekranda kırmızı noktalar oluyor. Hatanın donanımsal olup olmadığından emin değilim. Çünkü son sürücü güncellemesinin(359.06) bu hatayı getirdiğinden şüpheleniyorum. Önceki sürümü yüklediğim zaman da GeForce Experience ve Nvidia denetim masası açılmıyor. GeForce açılıyor ama sadece sürücüler sekmesi aktif oluyor ve GPU için güncellemen var diyor. Zorla güncelleştiriyor. Sonra sorun belli bir süreliğine halloluyor. Aygıt yöneticisinde ekran kartının üzerindeki uyarı işareti gidiyor ama tekrar geliyor. Eğer sorun donanımsal ise ekran kartını değişebilir miyim veya yükseltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı güvenli modda aç ve DDU yazılımı ile sürücüleri temizle. Daha sonra tekrar güvenli modda sürücüleri kur. Önce Intel sürücüsünü kur.

Bilgisayarım çıldırdı herhalde. Dün DDU yazılımı ile güvenli modda sürücüleri kaldırdım ve kurmayı denedim. Belli bir süreliğine düzelsede sorun tekrar oluştu. Bugün de format attım bilgisayara ama BIOS ekranında bile görüntü bozulmaları oluşuyordu. Formattan sonra da kendi kendine Nvidia 353.30 sürümünü kurup ekran kartı Windows kernel modunda çalışmayı durdurdu dedi. Yani formattan sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda masaüstü böyle açıldı. Ne yapmam lazım? Ekran kartını mı değiştirmeliyim? Yoksa garantim bitti ama servise mi göndereyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    70,2 KB · Görüntüleme: 274
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 360
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı