Anladım. Yardımınız için teşekkür ederim.Dediğim gibi eski Casper laptopların kronik sorunu, elimden çokça cihaz geçti.
Eskiden nvidia ile açıyordum ama artık intel ile açıyorum.Oyunları Nvidia ekran kartı ile mi açıyorsunuz?
Bu karıncalanma sorunu yüzünden sanırım, değil mi?Eskiden Nvidia ile açıyordum ama artık intel ile açıyorum.
Ben bir daha asla Casper almam. ASUS marka almayı düşünüyorum
Evet.Bu karıncalanma sorunu yüzünden sanırım, değil mi?
var. Ekleyim@Talat Tanrıverdi dostum discord hesabın varsa ekleyebilir misin? O laptopla sen neler yaşadın merak ediyorum.
ArdaFRKN#0001
Tamamdır hocam, sadece Nvidia Denetim Masasında oluyor diye söyleyince oyunlarda olmuyor olarak düşünmüştüm.
Hocam şöyle anlatayım gta 5 oynarken karıncalanıyor ama gta 3 oynarken karıncalanmıyor çok saçma değilmi?Tamamdır hocam, sadece Nvidia Denetim Masasında oluyor diye söyleyince oyunlarda olmuyor olarak düşünmüştüm:
Hocam şöyle anlatayım GTA 5 oynarken karıncalanıyor ama GTA 3 oynarken karıncalanmıyor çok saçma değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.