Nvidia 9400 GT Bilgisayarı update etmek ve ekran kartı tavsiyesi

kopgitleyn

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Merhaba benim bir sistemim var bayağı eski. Ben bu sistemi update etmek istiyorum.Daha önce konu açtım ama konu kayboldu. Sistemim:
İntel Pentium Dual Core e6600 3.06 GHz İşlemci
Nvidia 9400 GT 1024 MB 128 bit Ekran kartı
Msi p4m900m2 L 7255 V2 Anakart
500 Gb Seagate HDD
350 W Psu
2560 MB Ram

Evet arkadaşlar benim sistemim bu. Biliyorum ekran kartı çok kötü. O yüzden anakarta , psu ya ve işkemciyi darboğaz etmiyecek bir ekran kartı arıyorum max 170 TL felan. Bir de ramleri 4gb yapmayı düşünüyorum.Anakart 4gb destekliyor mu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

O Anakart ve sistem bende de mevcut.
Anakart'ın en fazla desteklediği özellikler.
Desteklenen max RAM: 4GB 667MHz ( 2+2 )
Desteklenen max CPU: Intel® Core™2 Duo Processor E6700 (4MCache 2.66GHz 1066MHz FSB )
Desteklenen max GPU: Nvidia GTX550 Ti /AMD HD6950

Ekran kartını güçlendirirsen büyük ihtimal PSU'da güçlendirilmeli.
tabi HD6570 gibi bir kart'da işini görebilir.

ekran kartını değiştirmek istiyorsan güç kaynağını değiştirmen gerek darboğaza bakmaksızın istediğin ekran kartını alabilirsin fakat onun boyutları senin kasana uyacak mı bunu düşünmen gerek güç kaynağını değiştirmen gerekiyor yani hemen hemen tüm ekran kartları için yeni psu alman şart.Ama sana tavsiyem ddr2 ramli sistemin ekran kartını değiştirme onu elden çıkart ne kadara satabiliyorsan sat sonra yeni bilgisayar almaya bak çünkü rami değiştireceksin ekran kartın psu isteyecek düzgün bir şeye boyutları belki kasana uymayacak yeni bir kasa alma derdi 4 gb oyun için yeterli olmayacak işlemci desen dengesizlik yaratacak neredeyse hepsini değiştireceksin.750 ti bir sistem yapabilirsin 2000 TL'ye kafan rahat olur tabi bütçen varsa yoksa ekran kartı ile psu bak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı