NVIDIA 940MX sisteme oyun önerisi

Aga sistemin kaldirmasi lazım Dying Light var bir de hep sonradan aklima geliyor vallahi kusura bakma ama bunu net oynaman lazım.

Origins'e kadar Assassin's Creed serisi, Batman Arkham serisi, BioShock serisi, Borderlands serisi.
Bound by Flame, Call of Juarez serisi, Castlevania: Lords of Shadow 1-2, Darksiders 1-2, Deus EX: Human Revolution ve Mankind Divided, Dishonored 1, Divinity II: Developer's Cut, Divinity Original Sin 1-2.

Dragon Age üçlemesi, Fallout 3 - New Vegas - 4, Fable Anniversary/The Lost Chapters (TLC daha ucuz), Far Cry 3-4-Primal.
Jade Empire, Just Cause 3, Kingdoms of Amalur, Mafia 2, Mars: War Logs, Mass Effect üçlemesi, Metro 2033 ve Last Light Redux, Mirror's Edge.

Sleeping Dogs, Shadow of Mordor ve War, Rise of the Argonauts, Risen üçlemesi, Saints Row 3-4, Two Worlds 1-2, VtMB, Watch Dogs 1, Witcher üçlemesi, Wolfenstein: The Old Blood ve The New Order.

Sağol ama ben daha çok hikayesi güzel oyunlar seviyorum.
Fazla FPS takıntın yoksa ben o kart ile zamanında bir çok hikayeli oyun bitirmiştim. 300 saat Witcher 3 oynamıştım, 1000 saatin üstünde ARK gibi bir oyun oynamıştım.NFS Payback oynayıp bitirdiğimi de hatırlıyorum.Sekiro, Dark Souls serisi, Skyrim gibi oyunlara da yönelebilirsin. Grafiğe takılmayıp arada drop yemeyi önemsemezsen 2016 ve öncesinde çıkmış oynayabileceğin bir çok oyun var aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı