NVIDIA App indirilmeli mi?

Makaleler
4
GTX 1070 ve i7 7700HQ sistemde fayda sağlar mı? Ben sanmıyorum üstüne eski diye performans kaybı yaşarım diye yüklemiyorum. Hata mı yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1650 sistemimde yaklaşık 7-8 fps artış yaşadım. Şuan betada kurabilirsiniz, ama tam sürümde daha kararlı olacaktır.

GTX 1070 ve i7 7700HQ sistemde fayda sağlar mı? Ben sanmıyorum üstüne eski diye performans kaybı yaşarım diye yüklemiyorum. Hata mı yapıyorum?
RTX4060'da bir performans düşüşü yaşamadım. Sizde de aynı olur mu bilmem ama beta sürecinin bitmesini beklemek en iyis.

RTX4060'da bir performans düşüşü yaşamadım. Sizde de aynı olur mu bilmem ama beta sürecinin bitmesini beklemek en iyis.

O sistemi baz alamam arada çok fark var.

Ben 1650 sistemimde yaklaşık 7-8 FPS artış yaşadım. Şu an betada kurabilirsiniz, ama tam sürümde daha kararlı olacaktır.

Deneyeyim o zaman. Silip internetten yükleyince eskisi gelir değil mi?

1050 de FPS artışı falan hissetmedim fakat arayüzü hoş yüklenmeli bence

Evet uygulamayı silip tekrardan geforce experienceye dönebiliyorsunuz. Ama uygulamayı indirdikten sonra sileceğinizi pek zannetmem hoş bi arayüzü var.

FPS düşmezse devam ederim benim de hoşuma gitti.

Uygulamanın özeti aslında diğer 2 uygulamayı birleştirip tek bir program yapmak önceki programlarda ki ayarları buraya aktarıyor FPS düşürecek bir ayar yapmazsanız sorun olmaz

Uygulamanın özeti aslında diğer 2 uygulamayı birleştirip tek bir program yapmak önceki programlarda ki ayarları buraya aktarıyor FPS düşürecek bir ayar yapmazsanız sorun olmaz.

Son zamanlarda diğer güncellemesi yüzünden birkaç kişide FPS düşmüş ama uygulamadan kaynaklı değildi sürücüdendi en iyisi denemek en kötü ihtimalle temiz sürücü kurarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…