NVIDIA App indirilmeli mi?

Ben 1650 sistemimde yaklaşık 7-8 fps artış yaşadım. Şuan betada kurabilirsiniz, ama tam sürümde daha kararlı olacaktır.
 
RTX4060'da bir performans düşüşü yaşamadım. Sizde de aynı olur mu bilmem ama beta sürecinin bitmesini beklemek en iyis.

O sistemi baz alamam arada çok fark var.

Ben 1650 sistemimde yaklaşık 7-8 FPS artış yaşadım. Şu an betada kurabilirsiniz, ama tam sürümde daha kararlı olacaktır.

Deneyeyim o zaman. Silip internetten yükleyince eskisi gelir değil mi?
 
Evet uygulamayı silip tekrardan geforce experienceye dönebiliyorsunuz. Ama uygulamayı indirdikten sonra sileceğinizi pek zannetmem hoş bi arayüzü var.
 
Uygulamanın özeti aslında diğer 2 uygulamayı birleştirip tek bir program yapmak önceki programlarda ki ayarları buraya aktarıyor FPS düşürecek bir ayar yapmazsanız sorun olmaz.

Son zamanlarda diğer güncellemesi yüzünden birkaç kişide FPS düşmüş ama uygulamadan kaynaklı değildi sürücüdendi en iyisi denemek en kötü ihtimalle temiz sürücü kurarım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı