Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 26 Şubat 2024 #11 Kullanılmalı ama tam sürüm çıktığında.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Şubat 2024 #12 Ben kullanıyorum, bu zamana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Emrelothbrok Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #13 Bende kullanıyorum bir sorun olmadı şu anda ama RTX benzeri bir şey açıyor bende tüm oyunlarda görüntü daha iyi oldu sizde de var mı bu?
Bende kullanıyorum bir sorun olmadı şu anda ama RTX benzeri bir şey açıyor bende tüm oyunlarda görüntü daha iyi oldu sizde de var mı bu?
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 26 Şubat 2024 #14 Uygulamayı deneyimledim fakat çok karman karışık geldi nedense.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Şubat 2024 #15 Emrelothbrok dedi: Bende kullanıyorum bir sorun olmadı şu anda ama RTX benzeri bir şey açıyor bende tüm oyunlarda görüntü daha iyi oldu sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Evet görüntü kalitesi bende de bariz şekilde arttı. Şuan için sadece GTA V ve CS2 de deneyimledim.
Emrelothbrok dedi: Bende kullanıyorum bir sorun olmadı şu anda ama RTX benzeri bir şey açıyor bende tüm oyunlarda görüntü daha iyi oldu sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Evet görüntü kalitesi bende de bariz şekilde arttı. Şuan için sadece GTA V ve CS2 de deneyimledim.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.860 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 26 Şubat 2024 #16 Bunu yüklemeden önce eski nvidia geforce experience uygulamasını silmek gerekiyor mu?
C compengin Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 115 Çözümler 1 26 Şubat 2024 #17 dodo61 dedi: Bunu yüklemeden önce eski NVIDIA GeForce Experience uygulamasını silmek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendisi hallediyor. Temiz kuruluma ihtiyaç yok.
dodo61 dedi: Bunu yüklemeden önce eski NVIDIA GeForce Experience uygulamasını silmek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kendisi hallediyor. Temiz kuruluma ihtiyaç yok.
Emrelothbrok Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #18 MAHOA dedi: Evet görüntü kalitesi bende de bariz şekilde arttı. Şu an için sadece GTA V ve CS2 de deneyimledim. Genişletmek için tıkla... FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu.
MAHOA dedi: Evet görüntü kalitesi bende de bariz şekilde arttı. Şu an için sadece GTA V ve CS2 de deneyimledim. Genişletmek için tıkla... FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.328 Makaleler 4 Çözümler 4 26 Şubat 2024 #19 Emrelothbrok dedi: FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartı?
Emrelothbrok dedi: FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartı?
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Şubat 2024 #20 Emrelothbrok dedi: FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Emrelothbrok dedi: FPS düşüşü yaşamadım ama oyunlar çok daha güzel görünüyor. Uygulama olmuş cidden büyük bir teknoloji bu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.