NVIDIA App kullanılır mı?

Düzelebilir belki. Deneyin en kötü geri dönersiniz. Sadece videoyu izlerken takılıyorsa o zaman sorun başka yerde olabilir.

Çektiğiniz videoları bir de harici bir video oynatıcı ile izlemeye çalışın. VLC kullanabilirsiniz.

Çektiğiniz videoları bir de harici bir video oynatıcı ile izlemeye çalışın. VLC kullanabilirsiniz.

Hala aynı sorun bunun oynatıcıdan olduğunu düşünmüyorum NVIDIA canlı desteğe bağlandım, bana driver sürümünü düşürmemi söyledi 551.68'e düşürdüm hala aynı. Acaba kullandığım antivirus programından mı kaynaklanıyor 1440x900p çözünürlükte kullanıyorum. Ondan'da olabilir Tam bilmiyorum

Farklı bir kayıt programı denediniz mi? OBS gibi.

Anladım teşekkürler destekle tekrardan bağlantı kurdum son birşey deniyorum buda olmazsa dediğiniz gibi alternatifleri deneyeceğim.
Şu sıralar aynı şeyi yaşıyorum hocam. Baya oldu gerçi ama sorunu çözebilmiş miydiniz?

Şu an kesin olarak kullanılmaz betadan çıkması lazım ben NVIDIA App kullanıyordum işte ekranımda kare kutular falan çıkmıştı. Uygulama açılmıyordu GeForce Experience geçtim NVIDIA App'tede öyle aman aman fazla bir özellik yok GeForce Experience ile aynı. Sadece arayüzü daha gelişmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…