NVIDIA App mi GeForce Experience mi?

SkyHawking

Hectopat
Merhaba. Temiz Windows 11 24H2 kurulumu yaptım. Ekran kartı sürücüsünü indirmek için NVIDIA App mi kullanmalıyım yoksa GeForce Experience mi?
GeForce Experience en son açılmıyor yaşatıyordu, NVIDIA App ise hala beta aşamasında bu yüzden kararsız kaldım.

Ayrıca DDU ile bir işlem yapmama gerek var mı? Çünkü Windows Update ile bir sürüm yüklü görünüyor ama muhtemelen eski bir sürümdür.

Merhaba. Temiz Windows 11 24H2 kurulumu yaptım. Ekran kartı sürücüsünü indirmek için NVIDIA App mi kullanmalıyım yoksa GeForce Experience mi?
GeForce Experience en son açılmıyor yaşatıyordu, NVIDIA App ise hala beta aşamasında bu yüzden kararsız kaldım.

Ayrıca DDU ile bir işlem yapmama gerek var mı? Çünkü Windows Update ile bir sürüm yüklü görünüyor ama muhtemelen eski bir sürümdür.

Direkt Game Ready driverını indirebilirsin sitesinden ikisine de gerek yok.

Tamamdır hocam. GeForce Experience'de güncel ekran kartı sürücüsü bulunduğunda bildirim gönderiyordu. Game Ready driver için durum nedir?

Çok fazla driver güncellemiyorum aslında benim için sorun olmuyor o yüzden. Arada yenisi yüklüyorum sadece. Sürekli güncel kalayım diyorsan GeForce Experience daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı