NVIDIA App yerine NVIDIA Experience nasıl kullanılır?

herakx_za

Picopat
Daha fazla  
Format attım ve NVIDIA App indi. Hiçbir şekilde GeForce Experience kullanmaya geçemiyorum. Normalde en son format attığımda böyle olmamıştı. Nedense şimdi oldu.

Daha önce indirdiğin eski sürüm driver varsa anca öyle. Elimde 561 var onu kuruyorum NVIDIA App gelince kurulumu kapatıyorum Experience geliyor.

Format attım ve NVIDIA App indi. Hiçbir şekilde GeForce Experience kullanmaya geçemiyorum. Normalde en son format attığımda böyle olmamıştı. Nedense şimdi oldu.
GeForce Experience yerine artık NVIDIA App kullanılıyor. Ayrı ayrı olan bir kaç uygulamayı birleştirdiler. GeForce Experience'dan yaptığınız driver güncellemeleri ve araçların hepsi bu uygulamada var.

Maalesef yok hiç bir şekilde geçemezmiyim?
Arşivleyen yerler vardır mutlaka, en azından bir iki yıl öncekilere bir bakabilirsiniz ama ona rağmen yeni olan uygulama otomatik kurulur.

Bana da NVIDIA App kurmustu. Onu silip sitesinden Experience yukledim. Surucum guncel bu arada.
Sitesine gidince otomatik nvidia app kuruyor experience kurmuyor
GeForce Experience yerine artık NVIDIA App kullanılıyor. Ayrı ayrı olan bir kaç uygulamayı birleştirdiler. GeForce Experience'dan yaptığınız driver güncellemeleri ve araçların hepsi bu uygulamada var.

Arşivleyen yerler vardır mutlaka, en azından bir iki yıl öncekilere bir bakabilirsiniz ama ona rağmen yeni olan uygulama otomatik kurulur.
Olmasada olur nvidia app kullanımı daha zor geldi ama alışırım belki tekrardan nvidiadan nefret ettim.

Nvidia experience geri döndüm link sayesinde

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı