NVIDIA App

NVIDIA App 11.0.5.266

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Eray T, yeni bir yazılım ekledi:

NVIDIA App - GeForce Experience ve NVIDIA Control Panel'i barındıran yeni NVIDIA uygulaması.

NVIDIA app, PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez bir yol arkadaşıdır. En yeni NVIDIA sürücüleri ve teknolojisi ile bilgisayarınızı güncel tutun. Yeni birleştirilmiş ekran kartı kontrol merkeziyle oyunları ve uygulamaları optimize edin, oyun içi arayüzden en sevdiğiniz anları güçlü kayıt araçlarıyla kaydedin ve en yeni NVIDIA araçlarını ve yazılımlarını keşfedin.

Eki Görüntüle 2128804

Daha fazla bilgi...

Aynı performansı daha ucuza AMD'de yakaladım sigaramı yudumluyorum.

Büyük miktarda haklısınız ama AMD ve NVIDIA tarafında iş artık kas gücü vs yazılıma döndü. NVIDIA DLSS ve yapay zeka özelliklerine milyarlarca dolar yatırım yapıyor fakat AMD'nin böyle bir niyeti yok halen 6800XT kartım eskisi kadar sık olmasa da kafasına göre takılabiliyor. Ama en basit bürodaki bilgisayarımda bile yeni çıkmış bir karttansa GT730 aldırdım çünkü ben evde bu çökmelere göğüs gerer hallederim ama büroda işin aksamaması lazım. NVIDIA sağ olsun bu konuda güven aşıladı bize.

Herşey performans değil maalesef, teknoloji daha önemli artık. RTX 4060 bile 6800 XT'den daha iyi.
Bende ikisi de var hocam işlemcide net Intelciyim. Ekran kartında AMD ama laptopta ister istemez 4070 tercih etmek zorunda kaldım.

NVIDIA Denetim Masası neredeyse 15 senedir aynı tasarımda. 2 farklı yazılımı var. Oyun optimizasyonu ve sürücü güncelleme için GeForce Experience, ekran ve görüntü ayarları için Denetim Masası kullanıyorsun. Yıl 2024 oldu. İkisini yeni bir yazılımda birleştirmek yeni akıllarına geldi.

Çok merak ediyorum kaç sistemin var? Ben işi zevke döktüm i9 14900 4070 elimin altındayken çocukluk kasamı sırasıyla yükseltmeye başladım tüm parçalar değişti 2. kasayı sırf zevkine boş boş dursun diye tekrar toplayacağım ve bu boşta duracak kasa o meşhur "gta açar mı" sorusuna ultrada 60 FPS olarak yanıt verecek. Peki kaç sistemi geçtim mevcut sistemin ne kadar güçlü benim hangi sistemime yakın merak ediyorum...

Çok merak ediyorum kaç sistemin var? Ben işi zevke döktüm i9 14900 4070 elimin altındayken çocukluk kasamı sırasıyla yükseltmeye başladım tüm parçalar değişti 2. kasayı sırf zevkine boş boş dursun diye tekrar toplayacağım ve bu boşta duracak kasa o meşhur "gta açar mı" sorusuna ultrada 60 FPS olarak yanıt verecek. Peki kaç sistemi geçtim mevcut sistemin ne kadar güçlü benim hangi sistemime yakın merak ediyorum...
Kaç tane sisteminin olduğunun bir önemi yok. AMD ekran kartları kullanıcıya NVIDIA kadar güven vermiyor haklı olarak. Bilgisayardaki yazılımı eski olabilir o konuda haklısınız ama bugüne kadar benim topladığım 30-35 arası bilgisayardan AMD ekran kartı olanların çoğu şikayet etti. Bu benim kendimce topladığım bir veri.

Kaç tane sisteminin olduğunun bir önemi yok. AMD ekran kartları kullanıcıya NVIDIA kadar güven vermiyor haklı olarak. Bilgisayardaki yazılımı eski olabilir o konuda haklısınız ama bugüne kadar benim topladığım 30-35 arası bilgisayardan AMD ekran kartı olanların çoğu şikayet etti. Bu benim kendimce topladığım bir veri.

İlk hakiki ekran kartım 2013'te sistemimin 2. yılında R7 240 oldu ve bu kart o kasada tam 2021'e kadar sorunsuz çalıştı. Bence konu Samsung Apple savaşı gibi. Birisi ismi var diye pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı